30 November 2012

Mencari Follower yang ke 2012

Assalamualaikum, 


Salam buat semua pembaca. Hola!


Sempena tahun baru 2012, seronok juga kalau dapat menambah rakan baru, iya rakan! Saya lebih selesa menggunakan istilah 'rakan' merujuk kepada 'follower' orait.


Kepada pembaca baru yang belum menjadi 'rakan' saya, marilah berbuat demikian dengan sekali klik "follow" di navigation bar di atas header blog saya. Untuk lebih adil, widget follower telah disorokkan buat sementara waktu supaya lebih curius gitu.


Rakan atau Follower yang ke 2012 akan memenangi sebuah ipod nano dan percutian ke korea di dalam mimpi. Ngee.... tidak tidak! Kamu bakal mendapat review jujur sejujurnya dari saya, perletakan feed entry sebulan dan produk dari thesweetkurung. Tetapi jika pemenang lelaki, hadiah berupa wang dimana kamu belilah hadian sendiri ye.


Isikan email anda di ruangan komen ye selepas follow. Saya akan email kamu untuk umumkan anda terpilih atau pun tidak. Setakat ini, blog ini sudah ada seribu lebih orang follower.


Good luck 'rakan' baru!

XOXO, Azza Azman 
Sebarkan...

62 ulasan:

Jo Qusary berkata...

Kalo aku unfollow pastu follow balik byk kali sampai jadi follower ke-2012 tu boleh? Hehehehe....

nFx berkata...

if dh follow cmne? hahaha

nFx berkata...

if dh follow cmne? hahaha

Azza Azman berkata...

boleh ler beri email kamu di ruangan komen ni... nanti saya umum kan pemenang di email

Azza Azman berkata...

Jo : boleh sangat jo, xde terma dan syarat oun benda ni.. terpulang kreativiti masing masing...

Ain Fiznia berkata...

saya dah follow awak :)

Niza Romli berkata...

menarik...boleh pilih hadiah sendiri? wuuwuu!

fiQ'Ra berkata...

sangat beruntung orang yg jd follower ke 2012 itu :) siapa lah agaknya eh

naim berkata...

salam azza..

yg lama x boleh join sama ka? :P

salwaismail berkata...

ramainya followers! :)

mashitah ismail berkata...

dah follow dh...
jom BW & follow blog mashi semula :)
http://hatiberbungaros.blogspot.com

syakey berkata...

rakan lama camnaaaa

:P

Namee Roslan berkata...

ala saya dah follow. unfollow balik lah macam ni. hehheheheh

kak ina kl berkata...

salam ziarah.

Akak berusaha lebih kurang 2 tahun lebih baru akak berjaya dik..bersabar insyallah kamu boleh berjaya dan rajin rajin gi event Nuffnang

blog kamu ok per taklah teruk sangat

yad'z berkata...

wah congrats lah dah cecah 2k... gud luck mencari follower ke-2012 tu yea.. =)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

wahhhh tahniahhhh

Mishter Izwän berkata...

kalau sy mng, sy tak nk bnyk, sy nk laptop awk jerk , huhuhu

Anonymous ™ berkata...

Salam, done follow u sis.. =)

kak ina kl berkata...

semuga tertunailah hasrat dihati.

terima kasih sudi menjadi pembaca blog akak..nanti akak dah free insyallah akak merajinkan diri review blog kamu yer

hamzah ian berkata...

pergh.. mmg adil, hehe.. hadiah pun best

merpatisejoli45 berkata...

saya rakan awk 2012 ^___^
jmput dtg blog saya. saya dh folow awk. jgn lpe folow saya blik ye. :)

BiQa HatmiN berkata...

haha nak jugak la bercuti dalam mimpi..hehehehe

Miss Amateur Cook berkata...

saya baru je follow blog warna kegemaran saya ni tapi tak tahu lah saya no yang ke berapa. Ngee :D

Botak berkata...

game ni tak adil langsung., nak main follow unfollow follow lah kalau camtu.. :))

Qaseh Gifts berkata...

Salam perkenalan

Qaseh Gifts dah jadi follower...

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

diana berkata...

jujurnya akak kurang berakan-rakan dengan follower blog akak..:) kebanyakan yang berakan rakan dengan akak adalah mereka yang saling tukar link dekat bloglist dengan akak je..
hehehe

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

masmaribellmastura berkata...

saya dah follow awak.. ;) nak menang jugak la katakan...hehehe

inapramli berkata...

sY nk fllow jgk ni.kalu xmng pun dpt jd fllower sy pn dh kira ok.follow lah sy tda sokongan pd blgger bru.tq.

Arra Ahmad berkata...

hehe..dah follow..terpilih ke tdk..serah pd nasib jelah.:)

wanG berkata...

great blog! i like...hehehe

... Wafa Awla ... berkata...

wafa follow sini :)

dyabunga berkata...

salam perkenalan..dya dah follow..suka entry kt blog ni!!:D

Patrick Star berkata...

Jemput singgah ke Belog Patrick Setar

Khuzrin Kamarudin berkata...

Ni dah macam buat panggilan radio Sinar.FM ni.. Hahaha..

Rosalia berkata...

tak berpeluang :( hehe

Woofer Storm berkata...

tak mampu nak jadi..hehee

#slmt pagi sis,,slm kenal^^

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Bobo berkata...

kalau boleh follow lg skali dah buat dah hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe goodluck :D

CikAnyss' :O berkata...

amboiii , ni buat lagi tambah nak follow ni ! ihikks !

cik ketam berkata...

saya dah follow dah..


keep in touch!

deen azmee berkata...

hohoho.. semoga tercapai target tu.. chaiyok2x.. :D

p/s: fuh! hari ni baru ada masa nak bw..

Shaky Shake berkata...

dah follow dah. timer kasih sbb follow blog shake yg bersepah tuh.. huhuhuh. jd malu plak >.<

Hanania Eedaya berkata...

tahniah sebab ada ramai follower...harap awk lbh sukses dlm mengembangkan idea menulis dalam blog...

Nanie Azwa berkata...

follow awak! :))

Liyana berkata...

saya dah follow.. ade ura-ura saya boleh menang tak? hihi

anamizu kaito berkata...

wahhhh konfem ramai yg cube jd folower 2012 :P






slm kenal.
cik ana

Ain Dzaya berkata...

dan gud luck for you! ehhee!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Nur Zulaikha berkata...

cmna nak taw ni..hehehe..nk tunggu sampai dkt2..hehehe..

shark berkata...

yeay...
shark ler follower bertuah tu..
cer tgk cer tgk.

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe semua nak unfollow.. :P

ANISA berkata...

sekarang dah berapa dah?? berapa lg?

wanie_mn berkata...

ala.. skrg ni follower yg ke berapa??? takpe la, saya follow je blog ni. ada rezeki jd ke 2012, ada la kan :)
hope so!! ^^

HARITH ISKANDAR berkata...

gud luck yer...rasa2 nyer boleh kot dpt mcm tu?ehehe

maszull berkata...

assalamualaikum azza....seronoknya siapa follower yg ke 2012 tu....:)

Azielah Rahim berkata...

Ada entri pasal kamu http://azielahrahim.blogspot.com/2012/11/blog-pilihan-suka-baca-blog-ni.html

;)

auni shahira berkata...

waaa....cantik no 2012 tu..

saifudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin berkata...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin berkata...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Nicaa berkata...

saya follow..
email saya " nisah.rahman@yahoo.com "

berharap ada rezeki di sini, aminnn. :)