25 September 2011

Jemput Masuk Bloglist "Blog-Wajib-Komen"

Salam, 




Setakat ni saya baru ada dua bloglist iaitu Blogger Pilihan dan Geng Purple. Saya nak tambah satu lagi yang dinamakan "Blog-Wajib-Komen". Semua tak kira makcik pakcik cucu cuit dijemput masuk bloglist ni dengan meletakkan url blog kamu di ruang komen.




Tak payah susah-susah buat entry puji memuji, tak payah follow pun tak apa tapi dengan tawaduk nya, kamu berbesar hati nak bertukar-tukar komen untuk setiap entry baru. I comment you, you comment I Boleh merapatkan silaturrahim jugak. Tak ke istiqamah tu.




Okay tak perlu membebel panjang panjang, kalau sorang nak masuk, sorang lah yang saya letak. Kalau 10 orang nak masuk, 10 orang jugak lah saya letak dalam bloglist tanpa dakwa dakwi lagi. InsyaAllah saya komen setiap entry baru depa ni (bukan semua entry lama) setiap kali ada kelapangan.




Kesimpulannya, kalau sudi masuk Bloglist Blog Wajib Komen saya...


@ Silalah letakkan url blog kamu di ruangan komen di entry ini. 
@ Saya letak blog kamu di bloglist Blog Wajib Komen.
@ Entry terbaru kamu akan muncul di blog ini.
@ Saya akan komen entry itu.
@ Kamu juga letak blog saya di bloglist kamu.
@ Kamu komen di entry baru saya pula.
@ It's like some kind of commitment lah kiranya.....something like that....




Kalau boleh blog kamu haruslah dengan tawaduknya...


@ Tiada lagu autoplay
@ Tidak terlalu berat.
@ Menggunakan Pop-up Comment
@ Tiada Verification Safety Word
@ Tidak terlalu kerap update sampai 4 5 entry sehari




Sekian, terima kasih.




**Blogger Pilihan Chempaka Sari



XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

56 ulasan:

syakey berkata...

macam nak join! haha. tp siyes, tak best tau kalau dah melawat org tu lepastu tak tinggal komen. suka tinggalkan komen kt blog org, untuk menunjukkan penghargaan kepada post diorang2 ni. XD

.ain. berkata...

xphm lahhh.. mcm ne tu? soryy pkai broadband :) lmbt ckit

Niza Romli berkata...

nak jugak!!

http://mynzahome.blogspot.com

Paris Lipton berkata...

alang2 sy xde keje komen2, join lah... puncakparis.blogspot.com








cakk

to'wan berkata...

Nak..nak.. tapi ada 3 blog la.. tuan blog j la pilih sendiri nak masukkan yang mana..he

1)
http://abuhanif186.blogspot.com/
2)
http://darikacamatatokwan.blogspot.com/
3)
http://katajiwa-jiwakata.blogspot.com/

Tapi rasa yang pertama j kot yang cukup syarat sebab ada dalam bloglist.. :)

NUR AMINA berkata...

http://amyadria.blogspot.com/2011/09/cantiknya-blog-dia-tapi-dia.html

NUR AMINA berkata...

http://amyadria.blogspot.com/2011/09/blog-wajib-komen-chempaka-sari.html

dhinai berkata...

I FOLLOW

farhan berkata...

dtg la blog saya...kalau takde bloglist..komen je la boleh

CikNuwairah berkata...

interesting..nk join..^_^..

Nyamuk Terbang berkata...

nt nak join bleh??

aztiqah0216.blogspot.com

KAMIHIDUP berkata...

macam mana tu?

kamihidup.com

naim berkata...

Macam menarik..

=[pemudattbc.blogspot.com]=

Namee Roslan berkata...

join join ! :D

salwa ismail berkata...

salwa datang sini :)

http://salwaismail.blogspot.com

fazRina berkata...

tumpang lalu...

http://fazrinafazri.blogspot.com

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

wah serius ke ni... terima kasih semua..

syakey berkata...

tq chempaka sari!!

tak tahulah kenapa shoutbox tu. maybe kena try later??

naim berkata...

salam

sama-sama..

Sangat serius. :)

^_^

CikNuwairah berkata...

serius opkos..bila ada komen2 ni bru mcm hidup blog tu..hohooh~`:D

salwa ismail berkata...

dah letak awk dalam bloglist sy. jgn lupa letak sy pulak tau? :D

to'wan berkata...

serius nak join...

Aimie Diyanna Benignant berkata...

Kakak Chempaka, Mestilah saya nak Join <3

http://imedianna.blogspot.com

Dah Bloglist Blog Chempaka Sari

Done !

Rosalia berkata...

suda ltk di bloglist :)

blog saya http://rosaisa06.blogspot.com/

Hawa Ahmady berkata...

saya nak...!!!

ni belog kita..:)
http://hawaahmady92.blogspot.com/

Aisya Humaira berkata...

nak join nak join..
ni blog kita..
tentangkehidupan92.blogspot.com

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

tapi blog yang ada lagu..kita berat sikit lah...

Juey Ha berkata...

oke, nk join :)
http://jueyhastory.blogspot.com/

NisaAdnan berkata...

tp org tade bloglist. bole join tak? haa kalau bole, ni haaa belog org
hanisaya.blogspot.com

BiQa HatmiN berkata...

alamk...kene buat bloglist cepat ni.ok2... join lah! http://biqahatmin.blogspot.com/

nurul nabila bt medan berkata...

^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

nurul nabila bt medan berkata...

pahm3..sye pun dah masuk kan awk kat my bloglist..nt leh share pendapat ^^

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@nurul nabila bt medan Wah! selamat menjoinkan diri ke alam blogger yang berkomitmen hehehe

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@BiQa HatmiN err tapi awak digalakkan buat pop up komen. Sebab internet saya sangat slow, susah komen di emmbeded komen.

fiqah berkata...

terima kasih sdi jmput sya yg masih 'baru' dlm dunia blog..maaf, mgkn x berkesempatn utk join krn syarat kalau blh itu terlalu brat utk sya penuhi krn saya sdr blog sya byk kekurangan dri sdut yg tuan blog snaraikan..sekali lgi..terima kasih :)

Iszuan berkata...

okay good, it's such a commitment kan? okay, ni url saya
http://Virtualiszuan.blogspot.com

glad to say, saya dh msukkan url awk dlm bloglist saya. thanks. ;)

keep in touch!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Iszuan hai, saya pun dah letak kamu dalam bloglist saya.. keep in touch!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@fiqah tidak mengapa, ia bukan paksaan pun. Sama sama...

♥ J-ATIEEKA berkata...

nak joinn nak join ! heee ~~

http://juepunyaceritaa.blogspot.com

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@♥ J-ATIEEKA Hai jue! thanks sudi nak join blog list ni. Tapi... keadaan internat azza yang slow tidak membenarkan azza datang ke blog yang ada lagu. Sukar nak komen pada komen selain pop up komen.

EmpayarUtama berkata...

Aku komen je sebab aku tak buat bloglist kat blog aku :(

faridah nazurah berkata...

thanks ye jemput :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

errr blog sy suci daripada segala benda yg melambatkan loading..

Alia Natasha berkata...

terima kasih jemputt :)
nak joinnnn !!

http://mynamealia.blogspot.com

:)

coklatberapi berkata...

macam nak join tp bz sgt..mybe laen kali..;)))

maszull berkata...

assalamualaikum...thanks yer sbb sudi
jemput mama join sekali....:)

http://maszull.blogspot.com

PeRmAtA bIrU berkata...

thanks yer jemput... bleh gak.. saya masukkan awak dalam bloglist cerita mereka...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/

Citra NaniZam berkata...

citra nak tersenarai dalam bloglist..

citrananizam.blogspot.com

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

qaseh nk jugak join bloglist ni..hihi..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/

SpidermanHere berkata...

Thanks for invite. Lina join ye :)

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com

Ini Kisah Tia berkata...

kalau nak saling komen , macam tak lah sebab esok Tia dah nak jalan p sambung belajaq .. mesti tak dapat main komen2 kan .. hukhuk!

ascil.punye.lah berkata...

azza kita takde bloglist.tapi insyaAllah akan komen selalu kat sini.

iMBobo berkata...

jom tukar :)

http://imbobome.com

N A T A S Y A ツ berkata...

nak tukar jugak la ;)

http://duniabarney.blogspot.com

da masuk dalam list , thanks ^^

sergeant keroro berkata...

boleh jugak, hehe XD

platunkhaz.blogspot.com

nanti keroro masukkan dalam pekopon allies :)

Tanpa Nama berkata...

Hey there great blog! Does running a blog similar to this require a large amount of work?
I have absolutely no expertise in programming but
I was hoping to start my own blog in the near future.
Anyhow, if you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.
I know this is off topic but I just had to ask.
Thank you!
Feel free to visit my page playing online

Mummy Ayra berkata...

nak join jugk larh.. boleh??

http://mompreciouscloset.blogspot.com/