27 September 2011

Pelakon Bicara Hati

Salam,




Mesti ada kat sini yang pernah baca novel Bicara Hati hasil penulisan Damya Hanna kan? Nak nak lagi yang average umur sebaya dengan Chempaka Sari (13 tahun). Hey, Chempaka Sari tak suka lag Sharnaaz Jambang tu jadi Tengku Shahran. Tak sesuai !




Sharedza Minhat lagi sesuai kot. Lagi lagi dia pernah berlakon dalam iklan raya dengan Kris Chempaka. Baru fresh dan tak terbawak dengan watak lain. Apa yang penting Sharedza Minhat lagi macho dari Shaarnaaz Jambang tu. Larikksss...


Sharedza Minhat

Kris Chempaka

Sharnaaz Jambang




Tu je nak cakap, bye bye.




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

23 ulasan:

syakey berkata...

novel bicara hati sangat3 best kot. konfem kalau drama nanti tak bets sangat3.


kan???

Niza Romli berkata...

kita suka gila la kt sharnaaz jambang tu...hehe

encem je pung! :)

nur anis berkata...

sharnaaz jambang tu kena buang jambang dia..baru la ok sikit..huhu..

ArulchelseA berkata...

mcm tak best je..ambik la botak belakon baru best..

Teha Nur Fateha berkata...

laa kalu sharnazz ngn shahredza minhat tu comfirm gua plh shahredza minhat. mmg sesuai gile kot!!!

mmg ensem pon.suka dari pisau cukur lg.btw baru tau nama dia sharedza minhat.huhuhu..

Paris Lipton berkata...

knpe sharnaaz kan...boleh loya dpn tv nnti..



hiksss telebehhh

CikNuwairah berkata...

Sharedza Minhat ensem..muahaha..:P

fad ali berkata...

ye betol lah..add fad kat fesbuk..i.allah bulan 10 ni boleh heheh

FaKArePa!n berkata...

baca Novel ni masa kat sekolah dulu.. mantap.. hahaha

Zul Fattah berkata...

buang sharnaaz tu.. ambik aeron aziz

Nyamuk Terbang berkata...

bicara hati nie yang pmpn tue nama alia tue eh??
best gila novel dia..byk kali bca

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

betul2, novel tu best gila.... saya suka kalau novel di dramakan amik pelakon yang baru nak berlakon. Baru feel.. so sharnaaz tu tak sesuai. Ingat pulak watak tah pape di dalam hantu kum kum..

syuizzah berkata...

bagi saya shahnaz tu lebih elok jd tengku shahran sbb dia memg ada gaya tengku.muka dia da sombong2 sikit.shahredza tu sesuai utk watak lelaki romantis....itu pendpt saya la...lg pun bukn muka hemsem yg ingin dipilih...tp kesesuaian watak dan gaya yg utama....

Zstokin Pepel berkata...

novel tu best gila kot... tapi pelakon dy mcm tk besh ja....

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

mungkin bila dah tengok best kot walau pelakon tak best.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

Suizzah : Tapi dalam novel tengku shahran hensem gila.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

Suizzah : Tapi dalam novel tengku shahran hensem gila.

Gimi berkata...

antara dua org tu sape yg jadi tengku shahran?

miErah halim berkata...

sy lg xkuse plakon ombak rindu..ha5...

officially by NK....... berkata...

shaarnaz 2 da owkey pe...
ade mke2 tengku...cm smbong2 g2....

ieda berkata...

ala...ok la sharnaaz tu...muke dia sesuai jd tengku2 ni....siyes..sharedza minhat tu klu wtak adli boleh kot...sbb sharnaaz ade muke sombg n ego..lg pon dia ensem pe...klu tkd jambang tu meleleh kot...tp...mayb bdk2 mmg ske la muke cute2 cm shahredza...pape pon nantikn je la drama dia..klu rse tk best..tkyh gk..bce je novel dia pun.....((tk suke wtak ombak rindu the movie...yg bwk watak izzah tk sesuai lngsg..tp diam je..n tk g tgk pon...sbb sng je..tk ske tkyh tgk...abis cte...))

ieda berkata...

ala...ok la sharnaaz tu...muke dia sesuai jd tengku2 ni....siyes..sharedza minhat tu klu wtak adli boleh kot...sbb sharnaaz ade muke sombg n ego..lg pon dia ensem pe...klu tkd jambang tu meleleh kot...tp...mayb bdk2 mmg ske la muke cute2 cm shahredza...pape pon nantikn je la drama dia..klu rse tk best..tkyh gk..bce je novel dia pun.....((tk suke wtak ombak rindu the movie...yg bwk watak izzah tk sesuai lngsg..tp diam je..n tk g tgk pon...sbb sng je..tk ske tkyh tgk...abis cte...))

Tanpa Nama berkata...

sharnaaz sesuai ja jadi tengku syahran.....ada characteristic....