24 September 2011

Entry C.L.I.C.H.E Tapi Sangat Bermakna

Salam, 




Saya tak tau kenapa saya berlagak sangat. Mungkin, kononnya tak nak nampak riak atau tipikal macam blogger lain. Tapi sekarang saya sedar, saya seorang yang tak bersyukur. Semasa benda tu banyak, saya diam je. Bila sebulan dia tak ada baru tercari-cari. Macam-macam usaha dilakukan, sehinggalah terbaca <<ENTRY INI>> dari blogger hebat. Saya sedar, tak rugi kalau kita merendah diri...




Ish malu nak cakap, sebenarnya, saya nak ucap terima kasih kat Nuffnang.Com kerana masih menghargai diri ini. Ceh wah! Jiwang pulak dengan Nuffnang.Com. Dear Nuffnang, sayang kamu ler bebanyak kerana sudi bagi kat saya Buffered Earnings dari iklan Asustek Computer Malaysia dan Maxis iPhone 4 Raya SS.








Jadi, dengan ini sekali lagi nak ucapkan terima kasih kat  Nuffnang.Com. dan tak lupa juga kepada Blogger Disayangi Ramai yang sudi memberi tips cara mendapatkan BE. Tips tu berguna sangat pada Azza. Thanks Love! Bye...



XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

8 ulasan:

May Maisarah berkata...

Wahhh..tahniah2...teruskan berbelogg! =))

Brocade Blue berkata...

haha good for u, i wasn't online for a long time, so i lost my glitterati status and just got it back

msredcheesecake berkata...

best best... congrats yea...

Azzah berkata...

tahniah cempaka..azzah pun baru dapat status glitteri balik.tu pun sebab pasang kat blog tutor

naim berkata...

Bagus la.. cepat2 kaya..

^_^

Boleh sharing dengan Naim nanti

naim berkata...

Bagus la.. cepat2 kaya..

^_^

Boleh sharing dengan Naim nanti

Namee Roslan berkata...

weeeheee, tahniah azza! kan namee kata nuff suka azza punya! :D

Pendamba Mawar berkata...

tahniah...:))