12 Jun 2011

Jom Join Geng Blog Purple Nak?


Salam, 



Purple adalah warna paling cantik bagi saya. Purple juga adalah warna DiRaja Inggeris suatu masa dahulu. Dan....bla bla bla.. eh asal lak nak sebut purple je ni. Ungu sudah, bajet omputeh je. Well, Chempaka Sari suka sangat warna ungu. Sebab ia adalah warna misteri, even empunya blog ni tak lah misteri sangat. Abis semua nak cerita kat blog. Al kisahnya, saya selalu mendapat mesej di shout mix macam ni:



"Hai, cantik blog awak, purple
"Hai geng purple!"
"Eh, awak pun minat purple ke? saya pun"
"Blog saya pun purple, jom follow saya"




Hehe kuat betul ye ikatan pertalian orang yang minat color purple ni. Dia rasa macam excited semacam bila terblogwalking ke blog yang purple. Sebenarnya saya pun macam tu jugak. Bukan tertakluk kat blog je tapi dari cekak rambut hinggalah ke sepit baju semua nak color  purple. Tehee...




Berbalik kat point asal, saya nak kumpul url blog yang layoutnya purple. Nak list kat di side bar supaya senang saya nak blogwalking nanti. So, siapa yang rasa blog dia ada ciri-ciri peminat purple meh bagi link awak kat komen ye? Pastu letak lah gambar awak dalam frame yang saya dah buat kat atas ni. Tepek kat side bar kalau rajin. Letak tau, tau, tau....okaylah. tu je. Wassalam. Adios amigos!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Iklan jap jangan bubye lagi, jap, jap,
Nah ni frame Geng Blog Purple. Save as picture tau. Picture tu kalau boleh format PNG  baru transparent. Kalau tak pandai adobe pun tak pe, pakai je microsoft power point. Semua orang pandai kan? Insert frame ni dalam power point dan gambar awak sekali. Tindih frame atas gambar awak. Then select all, save as picture. Selamat mencuba! Tu je tadaa..

Geng blog purple


1. http://sayazarulfarhana.blogspot.com/
2.  http://salizawatiunguviolet.blogspot.com/
3. http://pinkychazpurple.blogspot.com/
4. http://cthajarpinkgurl95.blogspot.com/
5.http://tya-fathiah.blogspot.com/
6. http://nurizspace.com/
7.http://izzzara.blogspot.com/
8. http://ainaaduniakucomel.blogspot.com/
9. http://unguituunik.blogspot.com/
10. http://pendambarahmat.blogspot.com/ 
11. http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/cool-tak.html
12. http://runningfarah.blogspot.com/ 
13. http://hangleotalk.blogspot.com/
14. http://artistikred.blogspot.com/ 
15. http://pepelungu.blogspot.com 
16. http://sailaaf.blogspot.com/ 
17. Http://tehanurfateha.blogspot.com
18. http://mrspuex.blogspot.com/




 15, 16, 17 ....20....30 masih lagi mencari.....




Geng Purple Paling Sporting


1. http://jai-diari.blogspot.com/

2.  http://pinkychazpurple.blogspot.com/

3.  http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/cool-tak.html








**Rasa macam kena design layout frame untuk lelaki yang ada ciri-ciri kelakian lah.



XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

47 ulasan:

izz zara berkata...

wah, sy pun suka purple gak. blog pulak purple2 biru. :)

sukasuki berkata...

menarik2....best2

EiZaRaZiErYa berkata...

zie pon..minat purple~ but blog zie dah tka layout...xgne wane purple ag..xbole join lah ni~ huhu..

but still obses wif purple~

wink3 >_<

Chempaka Sari berkata...

hehe yang tak layout purple pon leh join gak...

nuriz berkata...

nurizspace pun purple gak hehe

Chempaka Sari berkata...

hehe okay, nak usya ah semua blog purple yg ada kat malaysia ni. Klu ada mana2 link bgtau ye...

akuwanblur90 berkata...

wow... baru perrasan blog nie purple.. wanblur rabun warna. huhu

Chempaka Sari berkata...

la rabun rupenya. hehe

Cik Nyna berkata...

trimas nasukkan nina dlm blog purple sis ;)

shafmechy berkata...

uik..ada geng purple..hehe

Chempaka Sari berkata...

ada...saje2 je... syok2 sendiri time2 bosan.

tamlegend berkata...

geng blog layout hitam ada x???hahaha

Jay berkata...

Jay pun nak join lah geng aza ni..hehehe..geng blog purple...dah tukar layout tau..dtglah terjah blog Jay...hehehe

Jay berkata...

join geng aza..hehehe..lgpun Jay mmg minat purple..hehehe

Chempaka Sari berkata...

hehe jap memang sporting lah...

Chempaka Sari berkata...

hehe jap memang sporting lah...

Jay berkata...

sporting ke??hehehe...lagipun kebetulan mmg Jay minat purple juga..lama dah rancang nak tukar layout tu,tp xde masa..kebetulan aza buat geng blog purple..jadi Jay joinlah..hehehe..

Chempaka Sari berkata...

hehhe thanks, nanti bile free saya buat frame yang macho sikit je. Sbb yg ni comel sgt lah untuk awak. huhu.

Mr.Kerro berkata...

wah tak sangka ramai pakai themes pepel hehe >> ni saya pun pepel :p http://mrkerro.com

Jay berkata...

takpelah..comel yg bagus..hehehe:)

kamal "Özil" haziq berkata...

im done too....

pinkychazpurple.blogspot.com

Chempaka Sari berkata...

hehe baiklah...awak sgt sporting!

Chempaka Sari berkata...

ish semua kat sini sgt comel!

Cik Amy berkata...

hai..meh dtg sni..im purple :D dh letak gambar dlm frame :D



http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/cool-tak.html


geng2 purple semua cool! :D

Cik Amy berkata...

x tau kenapa tak boleh view...sob sob sob....haish, xde mase nak cek...


ni dah upload lg skali, cube tgk? :)

rase2 dah boleh view <3

Chempaka Sari berkata...

yeah dah uplaod.... semua comel comel kan terutama cik amy. Semoga geng ini terus berkembang tumbesarannya...

Cik Amy berkata...

hah!tu dia! :D

gambar dgn beg mata sedebuk! huhu

Chempaka Sari berkata...

bila ada masa nanti saya letak gambar korang yang sporting ni kat side bar dan link kan sekali. Senang nak blogwalking...

kamal "Özil" haziq berkata...

sebentar... nak kene buat entry ke cik cs....?

Chempaka Sari berkata...

hehe tak perlu lah cik ozil.. ni suka2 je bukan contest. nanti saya buat contest. ni nak kumpul je url blog mane2 yg color purple. Then klu yg sporting letak gambar dalm frame kita boleh tukar link. okay tak?

-atiQah- berkata...

layout blog sy dah tak pepel. sebab tukar kepada pink n hello kitty. obses dgn pepel n hello kitty. hehe. url blog pun dah pepel, http://pepelungu.blogspot.com

Chempaka Sari berkata...

thank awak.. pink pun macam purple jugak..hehe

cthajar_pinkgurl berkata...

hoho cik chempaka sari

saya done letak picture dlm frame


jom jom jom :D


http://cthajarpinkgurl95.blogspot.com/2011/06/geng-blog-purple.html

Freaky berkata...

kalo tade pic frame tape ?

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/

teha berkata...

ada purple sket blh join X?


itZ me tehanurfateha =)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ berkata...

waaaah sangat banyak geng purple sini



~(ToT)~ selama ni i always thought i'm alone... sob sob *terharu*

Nissa Jalaluddin berkata...

nak joinn!huhu =)

Wanaa Nana berkata...

saya teringin nak join... T.T
please, bagi saya peluang!!!

mrs puex berkata...

saya pon antu pepel since skola menengah smpai skang..x caye??jom tgk blog pepel saya..hihi...

sonok dpt geng pepel nih..:D

cik mira jew berkata...

saya dah join..tak sangka jumpa geng purple:)

zieyzain berkata...

wahh,..ziey pon nak join lah. ziey pon purple,..hihi=)

yaya berkata...

saya join ! :)

'yAnA' Cute berkata...

wah!! comelnyer frame geng blog purple...

yana pn fanatik purple..hehe...dulu da wt layout purple..tp skg da tuka jd simple..wane itam je..

tp brg2 yana mmg byk purple...cm perkara wajib wane purple nih..hehe..sume nk purple.. =^_^=

bole ag ke nak wat..hihokhihok..kikiki~~ =p

AdaNaz87 berkata...

nak join, nak join boleh tak? memang minat purple sangat-sangat. boleh jadi geng? hihi. ((;

Nyny berkata...

Nak join boleh >< Nyny heart ungu sesangat x)

Huhuhu .

IMG berkata...

Akhirnya jumpa pun Geng Blog Purple...Nak join jgk.. ^_^

Ckyn Surib berkata...

nice purple ! love it !