10 Ogos 2011

#12 Wordless Wednesday : Donut + Sushi

Salam, 





Eh apasal saya promote JCo pulak ni.
Fine, tak ada idea nak tulis apa.




XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Sedap Jom LIKE

19 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

huwawawwa...

nak sikit donut tu...

esok xleh makan dah puasa..ehhe

syafiqakarim berkata...

arghhh..sedap je nampak

ArulchelseA berkata...

waahh de ek donut sushi ni..

Atiqah Wadiah berkata...

waaa..nk 1 boleh? :)

aisya berkata...

dah lama tak pergi big apple.. huhu

fiq. berkata...

huwa..nak donut badam n white choc tu!!!!!!!!

Chempaka Sari berkata...

post di di publish malam tadi tau.. siang siang ni tamo tengok..

Chempaka Sari berkata...

sekarang dah 10 Ogos, pukul 7.43 pagi... la time blogger ni memang tak betul rupenye...

Mr.Thinker@Ali berkata...

Donut + Sushi = terliur sudah. Heheh.

|| A Lady Named .. Yantiey || berkata...

mesti sedap...sikit la... haha

Cik tikah berkata...

ni donut big apple kan? sedapnya!

Belbel berkata...

wahhhhh...... yummy2...

My Name is Mar berkata...

Mcm toys jek rupanya...
BTW,jemput join segmen^_^

NMH berkata...

ouh..tetiba mengidam!err

Nur syuhada asyiqin berkata...

sedapnyeeeeeeeeeee :)

Jay berkata...

nyum nyum...azza...share lah dengan Jay sikit...hehehe...

KHAIRY MERIKAKISHIKI berkata...

mcm best jer...ni buat kuih sendiri ke atau beli kat kedai ? macam sedap, test la jual kat bazar ramadhan..mesti berebut2 org beli..

Akak berkata...

waaaaa...bendera tuuu

FazzYnameDcHuiB berkata...

nak.....nampak sedappp....