16 Ogos 2011

#14 Wordless Wednesday : Sogo Dah Nak Tutup Esok

Salam, 


Raya lambat lagi woi...huhu.
Balik balik masak untuk berbuka weh.
Papa cakap, macamlah Sogo dan nak tutup buat selamanya.
(-_-')


They were shopping like there is no tomorrow.


IKLAN:
Kesal semasa majlis berbuka puasa tadi di masjid.
Kami sekeluarga tak dapat makanan dan tempat duduk.
Sebab apa saya kecewa?
Will be updated soon.




Sekarang kena cool je.
Ramadhan is cool!



XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

14 ulasan:

Pn. Sheila berkata...

mak aiii.... ramainyer....

ArulchelseA berkata...

jgn la tutup dulu..aku blum smpat g shoping sana lg..kih kih kih

FaKArePa!n berkata...

sogo mmg camtu.. hehe

Farhan Hanif berkata...

betul ke dah nak tutup? minggu lepas baru je pegi sana shopping baju raya...xpuas sbb org ramai gila...nak bayar kena beratur smpi 1 jam...

Chempaka Sari berkata...

hahha tak delah tutup... cuma tu quot kata kata Ayah saya je... huhu.

Tasha berkata...

sogo2...

mmg tensen lg2 time nak raye...huhu

fiQ'Ra berkata...

eeerrrr~~ puasa penuh tak ni nk beraya sakan? heeee

Green Apple berkata...

tempat paling femes... gitu ler... pening kepala tengok org ramai sangat.. :D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

sale gile tuhhh ..

kyo_9 berkata...

word ke wordless nih?
hehe~

hanez berkata...

salam, rimas kalau ramai sgt camtu..

Siti Mashitah Saidin berkata...

musim shoping sekarang.

zOeY zAu YaH berkata...

rimasnya kalau ramai camtu huhu

Razman Kamarudin berkata...

yang ni xla sesak sangat... last year saya p lagi xboleh nak jalan... anyway, rindu shopping raya kat sogo... tahun ni xberkesempatan la... T_T...