11 Ogos 2011

Akhirnya, Semua Banner Sudah Pun Siap


Salam, 

Pertama, nak mintak maaf kat pemenang sebab saya baru belajar. Masih terkial kial jugak nak buat ni. Huhu. Sori tau kalau tak cantik. Alah asalkan bleh pakai kan? Nak letak di mana? Nanti kat bawah saya cerita.













Hmm, kalau korang tak nak guna banner ni pun tak apa tau. Ceh buat buat riang pulak padahal touching. Macamni lah terus terang sebenarnya awak semua (pemenang) boleh guna banner ni buat sementara waktu untuk ditepekkan kepada blog blog yang menawarkan kotak iklan free. 


Saya tau awak malas nak cari blog mana. Hehe suka hati je cakap orang malas. Oleh itu meh saya bagi awak link blog yang saya cakapkan tu tadi. Bila dah tepek iklan tu, rajin-rajinkanlah diri untuk follow dan drop some comments di blog mereka ya...

(klik tutorial)
http://nieyxzhazlan.blogspot.com/
http://suzajudin92.blogspot.com/


Mereka ni sangat baik dan tidak lokek untuk berkongsi kebaikan. Buat mereka, saya ucapkan terima kasih banyak banyak sebab menyediakan kemudahan macam ni. Maksud saya kemudahan iklan free ini. Mari kita doakan Blog mereka berjaya, amin.


XOXO, Chempaka Sari
Jika Minat Jom LIKE

21 ulasan:

SANDRA AZWAN berkata...

Nice!!!;-)
Semua cantik2...

p/s: Salam Ramadhan

IEQAH berkata...

salam...
thankss taw..
cantik sgt..really appreciate... :)

an nyek berkata...

menarik...tp syg...sy tak pndi buat banner...

♥ Nurulz Sabeeha ♥ berkata...

terima kasih..beeha suke cantik sgt :) <3

faridah nazurah berkata...

comelnya.. hee :) nak....

Azzah berkata...

cantik arr cempaka buat banner..

Umedia Network berkata...

serius semuanya cute2 belaka. Rugi sebab tak buat review yg gempak. ermm. hee. Nice cik chempaka. :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

blog nieza pon ade iklan free.. (n_n)

Ubi Kentang berkata...

Wah, hebatnye cik sempake wat mende nih...
jeless..huuu

zuneta berkata...

patutla ads box zu full...slalunya ada 1@ 2 ads box kosong tuk zu letak iklan zu...tak smpat nak letak, penuh pulak...rupanya cik chempaka punya keje..hehe...thanks...dtg nak follow ni...harap terima ye..hehe..

Nur Farah Hani berkata...

waaaaa pandai la.. nice... :D

Azzah berkata...

cantik banner dia buat..thanx letak link saya..

"Aku"....Nurul Azren berkata...

maceh cik cempaka...
love yaa...
salam ramadhan...

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/cik-reen-sudaa-ada-banner-sekarang.html

Innanie | Ariffin berkata...

time kasih banyak-banyak!!!

SuzaDin berkata...

thanks letak link sy ! hehee... comel lh sume banner nie auwwww

Farhan Hanif berkata...

thanks CS...wlupon xdpt banner free...hehehe

ninie_azriena berkata...

wah2..tanks dear..
rajin2 lah jenguk blog ninie dan tepek banner ye..
suka tgk sebab semuanya kiut2 =)

Chempaka Sari berkata...

thanks semua!

#ciksuzlin berkata...

kite nak banner jugak (T____T)

Aimie Diyanna Benignant berkata...

thanks a lot C.M saya teruja sangat ada banner.. saya nak pakai setahun :) bila dh pandai sy cuba la bt sendiri.. kalau pandai la.. rasa mcm tak je.. hehe terima kasih.

Busyra Bt Takiyudin berkata...

nice!