01 Ogos 2011

Camni La Korang.. Nangis Kang Baru Tau...

Salam, 



Ini entry ngengada. Entry nak puji diri sendiri dan perasan di hari pertama berpuasa ni.  Saya guna I dan U pulak untuk pengganti diri. Syukur syukur...tu je boleh cakap. Ada banyak sebab nak nangis. Pertama,kene kopek buah durian yang isinya mekar membulat mantap wangi pada siang-siang hari. Dan kemudian tengok pulak video ni... isk isk isk..





Camni r camni r U all, susu dibalas air soya. Maknenya lagi sedap. Terharu I tau. Tak pernah terjangkau pun ada orang nak buat video untuk I. Thanks AIMIE DIYANNA. Belajar rerajin eh?



Pastu ni nangis lagi, camni r camni r korang, huhu! Traffik menurun sebab sehari tak bukak blog sebab balik kampung menjenguk datuk nenek sebelum bulan puasa. Hehe bukan salah korang pun salah I sendiri nak sentap apehal. Bahaha.



 Empat hari lepas dan sebelum sebelumnya dapat lah 1000++ Pageviews


Kelmarin pun dapat lah 1,029 Pageviews macam biasa.



Aik semalam ada 857 je Pageviews? Huhu!


Apa-apapun I nak ucapkan terima kasih kat U all sebab singgah kat blog picisan ni. Bulan pose ni I faham U all mesti kurangkan ngadap internet dan memilih untuk mengadap Jejak Rasul pepetang. Okay fine...


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

12 ulasan:

Nur Saina (AntooUngu) berkata...

hehe bnyk jugk la view tu..anwy, sy da follow awk wahai cempaka sari.. hehe =)

salwaismail berkata...

pergh. tinggi tuu. haha
:D

nadiaazira berkata...

memang effect kan kalau tak bukak blog walau sehari...tapi kalau 1000 pageview sehari tu kira "wow" lah pada nadia... =)

Umedia Network berkata...

Wah!!! Jealous tau dia buat video. ermm.. Komfem lah dia mng. huhu. (<_>)

Pure Mahabbah Fillah berkata...

hihihihii....


syuker la 2..ihi

Pure Mahabbah Fillah berkata...

hihihihii....


syuker la 2..ihi

naim berkata...

haha

kekadang blogger mengalami situasi macam itu

steady!

teha berkata...

rajinye die buat vlog..

Wanie berkata...

huhu...review versi baru lak..siap buat video lagi..

besala trafik down tu kan..

SiS NaD berkata...

Salam Sara...

Perghhh!~ Banyak tu... Sis paling banyak pun 100+ je.. :(

P/S : Seawal puasa pertama Sis sudah diuji... Jom baca kalau nak tahu... :(

Dea berkata...

wahh..dh kira bnyk la tu...

Aimie Diyanna Benignant berkata...

wahhahah saya baru tersedar ada entry pasal saya kat sni. camne sy leh careless ni? sorry kak..

bace gak komen2 kat ats ni.. wahaha saya ni bkn bgs sgt pun. sje menggedik buat video tu. haha tahpape tah saya. kak umedia tu jgn la jeles2 :) syg akk