15 Ogos 2011

Hot Gila Koleksi Beg Tangan Hana Ini

Salam, 




Ah sedihnya, semalam g shopping raya. Tak pasal terpaksa terima je aura raya tu dah nak sampai. Sedih. Maknanya bulan puasa dah nak habis. Witir pun dah kena baca doa qunut. Lagilah terasa. Pasti tak ada dah sahur & buka sesama. Sebab kalau bukan bulan puasa susah gila nak kumpul ramai-ramai untuk makan. 




Masa shopping pulak, tah kenapa tahun ni takde mood. Tak pernah sebelum ni balik awal. Tahun-tahun lepas mesti buka puasa kat tangga depan Sogo tuh. Tahun ni siap sempat balik, g dua pasar ramadhan dan tunggu setengah jam lagi sebelum berbuka.




Sebab tak ada mood, handbag raya memang tak beli lah kan. Lagipun sebagi penganggur, mana ada duit. Nak mintak kat papa, segan. Kasut saya je dah lelebih. Nak mintak kat mama, sure dia cakap ala pakai je handbag dia. Pilih je nak color apa. Ah tamo tamo tamo. Nak handbag sendiri, tapi nak free!




Pastu bukak blog ada orang ajak join contest. Eh macam best. Tapi jangan buat perkara membabi buta, semberono je. Kang kalau dapat topup RM5 je tak nak lah, demand! Last-last die cakap dapat handbag...  eh bermaya je nak buat entry ni!




Tergoda saya melihatkan beg immi gred A tu. Tak tau lah betul ke tidak sebab belum habis jelajah lagi blog dia. Tapi tengok gambar je, hati terpaut beb. Berkualiti tu. Tak caya tengok kat bawah ni, semua saya nak tayang. Macam duta pulak.



Saya tak pahamlah asal beg dia cantik gila ni??



































CW-01

 CW-02

 CW-03

 CW-04

 CW-05

 CW-06

 CW-07

 CW-08

















Okay dah puas membebel meh kita cerita pasal syarat dia pulak. Alah senang je, kacang! 


Syarat-syarat:

1. Mesti jadi Follower blog ini

Okay dah!

2. Tepek gambar GIVEAWAY nie kat side bar blog kwn2....
Hehe maksudnya blog kamu lah sebagai peserta bukan blog kawan kamu pulak. 
Faham tak ni.

3. Buat entry berkenaan dgn GA nie
Iya tengah buat lah ni

4.Tinggalkan komen kat entry ini
Jap lagi dah publist saya komen kay.

5. Add blog nie dlm senarai bloglist kwn2...
Done!

6. Boleh add Koleksi BegTangan Hana II kat FB.... 
Okay jap nak log in Facebook.




Saya juga tag kawan lain untuk join contest ni iaitu, ERAWATIE, NADIA, NORAZWA dan TEHA.
Klik sini kalau korang nak join. 


Tarikh tutup : 15082011
Pemenang akan dipilih secara random
Keputusan ada muktamad

-------------------------------------------------------------------------- 

****BERITA BAIK UTK PESERTA GA INI****

Anda layak mendapat voucher diskaun RM10 utk setiap pembelian mana-mana handbag drpd Koleksi BegTAngan Hana.....Tawaran sah sehingga 15/8/2011 sahaja.
Terima kasih di atas sokongan anda semua......


-------------------------------------------------------------------------- 


Okay dah lah tu kan? Malu pulak entry panjang lebar sebab excited. Hurm tu syarat dia, meh tengok syarat saya pulak. Syarat pertama, bagilah saya menang.. Syarat kedua, kalau saya menang saya tolong promote gila gila blogshop terbabit. Sekian, gurau sahaja. Huhu! Dengan berkat bulan puasa ni, semoga saya terpilih  untuk rezeki ini, amin..





XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE


7 ulasan:

Telaga Putih berkata...

bodek penganjur seh! ceh! :P

Cik Domo berkata...

wah..ada ciri2 sbgi pemenang ni ;)
teheee XD

tiefazatie berkata...

all da best dear!
ergh...dasat n3 die..hihi

FaKArePa!n berkata...

x leh kata apa la bla pompuan dah cakap psal handbag.. hehe

ada mokhtar berkata...

good luck =)

Saiful Bakhtiar berkata...

pompuan n beg tak dpt dipisahkan

yayath berkata...

congrates menang:)hehe