25 Ogos 2011

Peringkat Blog & Hari Ini Dalam Sejarah

Salam, 




Pertama Kebaboom!
Datang, terbaca semua artikel, sampai tak sedar masa berlalu begitu pantas. Pastu follow dan bookmark sekali. Takut lupa url dia. Ni blog memang penulisan dia sangat best. Banyak pengajaran. Contoh, joul-zero, zack zukhairi, dan the other khairul.




Kedua Wajib Tayang
Follow dan wajib singgah hari hari. Sebab akut hari ini dalam kebosanan. Maka pastilah kena hiburkan diri dengan membaca blog mereka. Blog Ben Ashaari Si Sasa, Faiz Tapit Si Lembu, Ayeem Si Ayam dan Hamzah SI Ultromen. Wuwuw...




Ketiga Bloggerlicious 
Tak yah follow, tapi blog dia terkenal. Kalau ada mood tekan je nama dia kat google.Pastu baca blog dia. Contoh Cik Epal, Maria Elena, & Fatin Liyana. Malas nak follow,sebab tak memberi effect pun. La la la la...




Keempat Best Sangat
Follow dulu sebab suka at the first time. Bukak bukak entry je cam best. Best sangat sampai letak kat bloglist.  Blog yang best pasti menarik untuk menyinggah lagi. Kalau dia update entry baru ada la keluar kat side bar tu.




Kelima Baik Sangat
Follow sebagai membalas jasa dan budi baik. Sebab dia sudi follow blog saya. maceh awak. Kalau entry dia best berdasarkan tajuk yang keluar di dashboard, saya kelik lah. Kalau artikelnya best kebaboom saya baca dan komen, kalau best tapi saya takde pendapat saya baca sahaja dan jerit kat shoutbox. 




Keenam Terpaksa
Jenis terakhir, follow sebab kena paksa "dah follow awak, mesti follow saya balik okeyh!!!" Okay fine saya follow balik,kalau blog awak best saya baca lah jugak. Berdasarkan tajuk entry menarik di dashboar dan ikut mood nak singgah ke tak.




Tak Ada Dalam Peringkat
Jenis terkeluar "jenis", hehehehe... : p
Dah paksa pun tak mau follow dan baca entry dia. Sebab blog dia ada ciri-ciri macam ni ------> Blog Ini Harus Dikutuk. Maaf...




Er ni ada iklan, saya telah meminta tolong adik kecik saya scan gambar gambar lama, dalam setengah jam jugak lah dia buat kerja ni. Balik je dari pasar, wuwuuw inilah hasilnya...grr grr grr...




Pastu pastu pastu, nak tau tak semalam, ketiga-tiga kereta milik parents saya pancit tayarnya. Kereta papa pancit tengah jalan dan lagi dua kereta tetibe kurang angin pagi tadi baru perasan. Hmm adakah ini petunjuk bahawa kami tak payah beraya di kampung tahun ni? Uwa....! 




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

22 ulasan:

Ary berkata...

saya? rasanya kelima kot...:)

el-janna berkata...

hhuk macam macam jenis ye~~

el-janna berkata...

hhuk macam macam jenis ye~~

Jiejah Gorjes berkata...

berapakah usia adik anda??? kihkihkih

Puteri Iqa Izyan berkata...

hati ni sentiasa berubah ikut suka. hee

ArulchelseA berkata...

sy ikut mana yg menarik..mcm blog ni best selalu la sy dtg..kih kih kih..

*komen membodek ni..jgn layan..kih kih kih

Chempaka Sari berkata...

Ary : Saya rasa saya pun kelima atau ke enam...tsk tsk tsk

el Janna: Aah macam2 jenis tapi ikut ske ati saya je tulis. Tak delah kajian sgt..

Chempaka Sari berkata...

Jiejah : Darjah tiga... sob sob.. Beliau malas, scan 5 minit je lagi 25 minit main angry bird. ARGHHH....!!

Puteri:Iya berubah ikut mood je kan..

Arulchelsea : Thanks,saya silent reader blog kamu tau...

Chempaka Sari berkata...

Jiejah : Darjah tiga... sob sob.. Beliau malas, scan 5 minit je lagi 25 minit main angry bird. ARGHHH....!!

Puteri:Iya berubah ikut mood je kan..

Arulchelsea : Thanks,saya silent reader blog kamu tau...

darxniq berkata...

no 1..macam biasa...3 blog yang plg best bukak..hehhee..

Santri T.P.I.N.I berkata...

Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman.

Eddy Dce berkata...

alamak...kome punye bukan je xde dalam peringkat tapi xde dlm list tu pun...huhu...

nida husna berkata...

kite suka yg ke3. kite pon tak follow dorg tapi selalu sangat buka. hahaha

Lieyda berkata...

hahaha. byk jgk type blogger ni ye. tapi betol la ape yg awk ckp tu

cik fa berkata...

wow..mcm2 jns blog ade eh

Namee Roslan berkata...

saya jenis mana? haha

EkaBukanMakcikKau berkata...

mane boleh aku pilih aku yang mana kau ahh kene bagi dakkk ? lagi satu aku pria terhebat kau yang ke 11. masalahnya aku baru tahu aku pria kuehkuehkuehhh kau hebat lah :D

★♫ Ct Hajar ★♫ berkata...

saya suka baca blog ke 3 kot


entry pasal fashion, fatin liyan


i luv fashion~


agagaga =P

Nida berkata...

Akak ni jenis yang kelima kot... :)

nuriz berkata...

kreatif entri ni hehe..tak sangka ada banyak peringkat2 ye dlm kita mengenali semua blog2. stuju le dgn smua peringkat2 tu..heheh

FazzYnameD berkata...

hahahahaahaha. hanya mampu ketawa.

Umar Faruq berkata...

hallu tuan tanah.. hehe.. aku tertarik dengan gaya entri ko yg ni.. aku ada plan best..

kalau sudi boleh contact aku kat sini ya :
https://www.facebook.com/umarfaruqcom