29 Julai 2011

Serius, Chempaka Sari Nak Bagi Banner Blog Percuma!

Salam, 


Ini mungkin entry spontan. Even hari ni hari jumaat. Sepatutnya hari khamis. Huhu! Chempaka Sari nak tanya ada sesiapa nak banner free tak? Cepat sebab benda ni berjalan selama tiga hari je iaitu Jumaat, Sabtu dan Ahad. Hari Isnin nanti saya dah boleh pilih entry review pilihan Chempaka Sari. Huhu.



Yeah i know i know, semua saya buat ada color purple kan? Semua nak macam gurlz kan. Ala nanti saya design la ikut kesesuaian blog kamu. Hehe. Kalau suka dengan design banner saya, boleh lah tulis satu entry review blog Chempaka Sari dalam at least Satu perenggan dan letak Satu gambar mana-mana dari blog ni.


5 entry pilihan akan menerima banner free dari saya. Tarikh akhir Ahad ni atau 31 Julai 2011. Kalau SORANG  je yang join pun, saya akan buat jugak untuk dia. Tak de hal lah. Malas nak promote benda ni bukan kontest atau segment sangat pun. Sesaje sebab memang hobi buat banner dengan header ni huhu.


Letakkan url entry tu kat komen di bawah ye. Thanks. 




Ini Senarai blog yang join untuk hari Jumaat


Ini Senarai blog yang join untuk hari Sabtu


Ini Senarai blog yang join untuk hari Ahad




Buat sesiapa yang nak tempah..... im not so sure for that. Tak berani lagi la. Tak tau nak layan customer macamne dan tak tau nak buat pricing macamane. Ni saje saje je ngabeskan masa dan boras di dapur. Anyway, ni contoh review yang baik, sebab seolah seolah dia kenal blog ni dan baca entry-entry di blog ini. Cuba tengok DISINI. Yang lain masih ada peluang untuk edit entry review sehingga hari isnin. Gud luck awak semua.


XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Jom LIKE

52 ulasan:

farra berkata...

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

NOOR FATIN berkata...

thanx awak! hehe cantik banner awak buat tu :)

Cik Rose Cute berkata...

comel...

hamzah ian berkata...

buat dengan apa ni ya? flash jgk eh?

Cik Rose Cute berkata...

nak jugak!!!! boleh

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

BroZooL berkata...

Wah,bagus ni ada orang nak buat free..azza pakai apa buat baner ni?

Belbel berkata...

wahhhh azza mmg suke ek wat header ngan banner. gud2. kite nk gak banner. tp malas nk wat entry kihkihkih.

EjAt_mU89 berkata...

http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

ko mst rajinkn hahaha... ;)

Yanaa berkata...

wah...menarik!!!

Zaza Zafran berkata...

comel banner tu..singgah sini yer

IBU AQIL berkata...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

nak jugak banner tu...harap2 dapat

Farhan Hanif berkata...

buat lawa2 tau...hahaha

http://farhanhanif.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

Citra NaniZam berkata...

Citra nak joint..

http://citrananizam.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

TQ..

aulia suri berkata...

Join

http://auliasurihani.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

ana mizuki berkata...

sy nk awk tlg buat header n banner...ley x?? huhuhu

Truely Aimie Diyanna Benignant berkata...

saya dah join sis cempaka sari yang baik hati :) oh-sem <3

http://imedianna.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

IEQAH berkata...

Hai Dear ^_^

Ieqah dgn blushingnye mintak BANNER FREE.hoho

LINK:
http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/07/hari-tu-nak-doodle-freesekarang-ieqah.html

KLIK SINI DGN PANTAS

Umedia Network berkata...

Sudah!!! hee. :)

http://umedianetwork.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

Wanie berkata...

pergh menarik banner..
tapi tu la..
tengok ade kelapangan mase tak nak buat enrty..huhu

IEQAH berkata...

ieqah da leave link kat sini kn..
hehehe

NOOR FATIN berkata...

awak buat la tutorial mcm mana nak buat tapak iklan mcm awak buat tu. hehe saya rasa nak buat jugak kat blog saya. bleh x? heee..

rara pinkmafia berkata...

syg chempaka.thnks taw =) akk suke sgtttttt!

NOOR FATIN berkata...

awak macam mana awak letak iklan tu kat atas? hehe saya dah daftar dah kat laman web tu. kod dh ada. nak pasang tu xtau pulak. adess. kalau saya tekan add a gadget kat sidebar iklan kan memanjang. awak buat new post ke utk tempek iklan tu kat atas, bawah header tu?

NOOR FATIN berkata...

ok dah bleh awak. hehehe macam nak nangis je buat benda ni. grr susahnya. berjam2 depan laptop cari penyelesaian nak letak banner tu. rupanya drag je..waaaaaa..

thanx banyak2 awak!! nanti saya pblish kat blog saya tu. wee

si kecik berkata...

nak jugak!

http://tmahkecik.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

N A T A S Y A ツ berkata...

http://duniabarney.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

saye join jugak :DD

hadinesta berkata...

wah! kreatif jugak, tempah 1 :D peace

teha berkata...

http://tehanurfateha.blogspot.com/2011/07/surat-untuk-chempaka-sari-xoxo.html

♥ Nurulz Sabeeha ♥ berkata...

Beeha join

http://biggestbeeha.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

"Aku"....Nurul Azren berkata...

Cik Reen mau jugak... Love yaaaa..

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

janaheaven berkata...

cik cempaka sari...jana join ya..ini url ny...



http://janaheaven.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

Farhan Hanif berkata...

aik...smlm xsmpi 5 org pon yg join....ni dah smpi 30 dah...kecik la peluang camni...haha

deqlis berkata...

http://ellismelia.blogspot.com

thanks u:-)

Truely Aimie Diyanna Benignant berkata...

sis cempaka... saya malu la.. ~.~" hehe... alhamdulillah.. terima kasih sebab promote blog saya kat entry tu.. laju2 je saya tekan tadi nk tgk sape la yg riview terbaik tu. saya igt org lain. tapi saya. :) saya malu.

Saya mmg selalu ikut pkmbgn blog ni. tp dulu selalu jd silent readers.. tapi sekrg tak dah.. sbb sy da jmp byk blogger yg ramah2. antaranya sis chempaka. :) hiihi . apepun, terima kasih :)

saya harap kite dpt trskan brblogging :) sayang sis chempaka.

Nur Najwa berkata...

hai!! terima kasih sangat-sangat sebab tawarkan saya untuk dapatkan banner percuma =D

Saya rasa bertuah sangat,
Harap Cik Chempaka pertimbangkan Blog saya.. =)

http://ceritapen-ungu.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

Ungu Violet berkata...

pandainyee wat banner...suke2..:)

zarulfarhana berkata...

nk jgak taw...


http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

Heidi Shafiq berkata...

serius smart gile.. :)

IEQAH berkata...

wahhh..da edit sikit..ritue tlupa tepek banner sbgai contoh..

NOOR FATIN berkata...

cepat2 antar penyertaan, dia buat cantik. hehe

Kendra Bing berkata...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

49 berkata...

http://akukenangkaw.blogspot.com/2011/07/cik-cempaka-sari-i-want-it.html
dah masuk!

Sheeszshira Shiraz.... berkata...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/07/serius-chempaka-sari-nak-bagi-banner.html

hye cik cempaka,untuk saya satu please???

Truely Aimie Diyanna Benignant berkata...

lawat sini: http://www.youtube.com/user/aimie379?feature=mhee#p/a/u/1/mxDAhDygblo

Actually takde pape pon. saya cuma promote dan edit sedikit blog saya dengan tmbah video tu :p saje ngade2 nak promote lebih.. hehe. ok lah tu je. saya harap saya ade peluang. saya tak sebagus mana pun. <3 tq sbb publish comen sy.

Still alive berkata...

http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/07/review-blog-chempaka-sari.html

cik still join cni~~
sapa tak mau bnda free..
huhu

◕‿◕Syasya◕‿◕ berkata...

nak2
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/review-blog-cik-cempaka-sari.html

nashina rika berkata...

follow you :)

http://hellonashina.blogspot.com/

Pharmalif berkata...

Mantap!

Kumiko Ryou | Farah Amira berkata...

hahaha..miko tlmbt nk join

Chempaka Sari berkata...

Miko sempat je lagi kalau nak join sebelum saya publish pemenangnya...

IEQAH berkata...

wahh tak sab atggu azza umum pemenangnyaaa ^_^

Tanpa Nama berkata...

Normally I don't read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, very nice post.

My weblog :: aimbot black ops 2