12 Julai 2011

Siapa Tak Kenal Lagi Blogger Supportive Ni? Cepat Baca.

Salam, 








Nak cerita hari tu terkejut traffik tetiba banyak dari satu URL ni. Tak pernah dengar lagi. Baru lagi kot blog ni. Tapi asal banyak sangat yang datang, special sangat ke blog Chempaka Sari ni. Saya pun klik kat URL tu. Oh blogger ni ngumpat saya ye... ohhh tak aci... tapi mengumpat yang baik-baik. Huhu. Bagus lah. Yang nak buat saya jadi macam separa koma separa kekejangan adalah kerana dia membariskan saya di tengah-tengah antara Zack Zuhairi eh silap The Other Khairul dan Fatin Liyana. Wah apakah. Gila kau. Saya rasa macam pelanduk yang terhimpit di tengah gajah. Auchh sakit!



Rupanya dia cakap pasal blog blog yang dia selalu bukak (baca sekali lah kot) pastu dia introduce pulak kat kawan dia Mas Ariff. Well, thanks Puteri Nurul Syifa sebab memperkenalkan saya kepada pembaca-pembaca awak. Sekarang saya dah ada pembaca baru. Hehe. Dah dua hari tinggalkan blog pun traffik maintain...ni yang sayang lebih ni. So kawan-kawan jom, saya memperkenalkan blogger Puteri Nurul Syifa blogger yang sporting dan supportive. Jom terjah beliau pulak.   Jangan lupa follow dia tau sebab blog dia walaupun baru tapi nampak macam dah bertahun berblog.  Serius tak tipu. Traffic pun power. Cepat jadi antara follower terawal dia.



KLIK




Tak lupa jugak blogger yang selalu komen blog ni. Supportive gila terutama Jay. Tak kurang kepada Geng Blog Purple hehehe. Berdasarkan komen yang selalu mereka bagi, diorang macam betul-betul faham dengan isi penyampaian saya. Bangga dengan mereka. Ni lah senarai True Follower blog Chempaka Sari. Jom follow diorang jugak ye.





Jomlah melawat diorang ni pulak. Untung-untung diorang komen blog awak. Seriously diorang ni rajin sangat komen.Tak terbalas saya dengan broadband Maxis Siput Sedut saya ni. Jap sebelum habis nak habaq kat hangpa semua, yang Mama saya cakap Puteri Nurul Syifa ni cantik macam Arab sikit. Saya pun fikir macam tu jugak. Cantik.... Okay lah tu je nak luahkan hari ni babai, wassalam.

XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Jom LIKE

23 ulasan:

Jay berkata...

tahniah azza...wah dah semakin naik nampak trafik blog ni..hehehe...dah ada pembaca setia yg baru...

Chempaka Sari berkata...

thank jay... huhu

Belbel berkata...

wahhhh. yg 1st tu zack zuhairi ek? bukan the other khairul? papepon gud job azza moga success dlm blogging ni :0 hehe

Chempaka Sari berkata...

eh silap silap. Tak dapat beza pun sbb tak baca sgt blog lelaki. huhu nanti betulkan.

ku-cit berkata...

yg dlm kurungan tu nombor apa ehh??

Chempaka Sari berkata...

Yang dalam kurungan tu berapa byk die komen...

-atiQah- berkata...

wahh..nama sy termasuk..tq cik chemp... :D

Jay berkata...

Wah...thanks promote nama Jay...kepada korang yg lain.sudi2lah datang blog Jay ye..insyallah Jay akan terjah n komen blog korang...hehehehe:)

Puteri Nurul Syifa' berkata...

(>.<) uh uhh . malu nye kamin . puji meninggi . tamao la tamao xD my blog natink special pon . tanxahh sgt2 kt cik chempake yg pretty nih ♥ ni syg lebih ni hehe

alyana shafinas berkata...

wahh...bez nyer...harap2 dpt b'terusan yea.. =)

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

seronoknye traffic naikk,.heheh

miss dynda berkata...

toink2~ tetibe terjatuh sini. cari shoutbox x jmpe lak. hihihi will follow u dear :)

jmput singgah sini
http://missdynda.blogspot.com/2011/07/lawak-ceria-pagi-bersama-dynda.html

Truely Aimie Diyanna Benignant berkata...

saya bukan pengomen tegar ke? hehe
awk, thx sgt sbb da follow blog kite.. sy pon da follow awk.. awl2 lagi.. blog awk best, dulu pokodot kan? skrg da brbh :)

btw,
boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

Mia Liana berkata...

tahniah... dapat trafik banyak.... keep it up!

NUR berkata...

tahniah.. bestnya ye ada follower sejati.. tambah sorang lagi ye.

Encik JI berkata...

mengeratkan lg ukhwah di kalangan blogger.

support yours :)

Cikgu Azim berkata...

cik chempaka merupakan follower sy ke 500...oleh kerana itu, sy akan memilih blog cik chempaka ke dlm bloglist sy sbgai hadiah bonus hehe :)

naim berkata...

Tahniah

Btw menulis keran Allah

^^

muhamadsufian89 berkata...

tahniah ye sebab dah ada pengomen tetap. hehe

chae ra berkata...

bestnye ade pengkritik tetap ni...hehe..

nadiaazira berkata...

seronoknya ada pembaca setia kan... =)

QaSeh IrDia berkata...

hai follower ke91....
Qaseh dh follow anda....selamat berkenalan....

BroZooL berkata...

Tak sangka masuk dalam list ni..tahniah azza kerana bilangan pengunjung semakin ramai...semoga azza akan terus berkarya..