27 Julai 2011

#10 Wordless Wednessday : 7 Most Beautiful Indian Brides

Salam, 

Macam biasa nafsu mengupload gambar akan dilepaskan pada hari rabu.
Bukan satu tapi tujuh, maaf...


Sekarang ni ada promotion dari RM120 jadi RM45 je untuk Glam Bollywood Evening Makeup dekat Femina Bridal & Wedding Gallery, Brickfields. Woah woah woah teringin jugak nak kawen ala Bolywood. Biar juling orang kampung nengok.













Paling suka yang pakai sari biru tu. Cantiknya!
Kalau teringin nak photoshoot cantik macamni.
Ada promotion murah gila RM 50 je.
Bolehlah survey tawaran itu di SINI.
Baca jangan tak baca.


| KLIK |


XOXO, Chempaka Sari
Jika Gambar Ni Cantik Jom LIKE

13 ulasan:

Jiejah Gorjes berkata...

mmg cantek make up nye (^^,)

rara pinkmafia berkata...

dorg sgt cantekkkkkk.

Cik Kamoo berkata...

belog purple yg cantik! ho ho ho

fiq. berkata...

cantik, palin cantik hijau atas tu

Belbel berkata...

memang cantekkkkk. eh apesal dorang mcm lg cerah dr aku. ngaaaaaaaaaa :')

saiazuan berkata...

hindustan.. cantik2

Gee berkata...

wah..mancungnya hidung..hehe

❤ Cik Nissa ❤ berkata...

yang hijau tu yang hijau! suke..biru pun cantik jugak azza..;)

HaFizaH aYu berkata...

sumer cantik,cam patung pon ade..tp pasai apa diorg ag putih melepak nih!!

Jay berkata...

siyes memang cantik semuanya...azza pun nak kawin nanti pakai camtu ke???maksud Jay yg bertutuplah but konsep macamtu..hehehe

mas saari berkata...

kuasa make-up kan? semua cantik!!

NaimJamaluddin berkata...

terbayang anak mami, klu pkai cm ni mesti cntk gak kan...huhu

sara pedrosa berkata...

cunnya mereka..awek bju biru ada iras2 aku je..wakaka

~salam kenal ;)