14 Julai 2011

Fakta TAH-PAPE Semasa Cuti Panjang

Salam, 


Ini adalah senarai fakta yang berlaku sepanjang cuti sem. Eh takdelah panjang pun cuti tu baru start semalam. 


Fakta pertama, bangun pagi pada pukul 6.30 am dah kemudian tidur semula di sofa depan TV dengan harapan bangun semula pada pukul 8 am, membawa maksud awak telah bangun pada 11 am untuk hari itu.


Fakta kedua, mencuba memasak nasi ayam penyet tanpa bantuan pakar menyebabkan sambal ayam penyet awak kelihatan seperti sos spagetti.


Fakta ketiga, sesiapa yang ikan kelinya terputus kepala semasa ia digoreng adalah seorang yang FAIL. Huhu.


Fakta keempat, bersenang lenang di rumah menyebabkan semangat blogwalking menjadi terbantut. Ceh sebelum ni macam lah rajin pun. Marahlah saya.


Fakta kelima, saya berjaya mengorek sebuku roti dari mulut adik saya paling kecik pada tengahari di hari kedua bulan Ramadhan. Erk...siap cekit lagi.


Sekian.


XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Suka Jom LIKE

6 ulasan:

Jo Qusary berkata...

Fakta kelima: sepanjang masa bercuti byk benda yg boleh dileterkan dlm blog jika tak berasa malas, hehehe...

ArulchelseA berkata...

fakta kelapan belas.. aku suka gelak mcm ni... kih kih kih kih

Chempaka Sari berkata...

Kih kihkih kihkih kihkih kihkih kih huhuu.....

Asyieq-iN Rkey berkata...

fakta ke patratus...makan menjadi aktiviti wajib tak kira waktu...pastu..abis cuti...bising badan dah gemok...hahahhaha

KAMIHIDUP berkata...

wahaaaa, betul juga tu. :)

Jay berkata...

fuh...kan best kalau Jay dapat cuti lama macam azza...hehehe..ni nak cuti pun payah giler...dalam tahun ni baru cuti 3 hari je..hehehe