24 Julai 2011

Follower Hanis Zalikha yang ke 30,000

Salam,


Tak tau nak cakap apa, tergerak nak buka satu blog ni Tengok follower die 29,999. Hmm macam nak follow lah. Dapat no 30,000. Huhu.


Noobnya saya, baru nak follow blogger Hanis Zalikha ni. Before tak baca pun blog dia. From now on, baca blog dia lah kalau ada masa.


Tak puas hati so haruslah zoom sekejap. Muahahaha. Tumbesaran gambar profile picture Chempaka Sari kelihatan disitu.


Okay nak bagi diri sendiri percaya kena crop gambar ni dan tenung lama-lama hehehe! Itu je entry hari ni. Wassalam.


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

15 ulasan:

Jo Qusary berkata...

Whoaaa... tahniah, tahniah, pengikut ke 30,000 hehe...

Cikgu Azim berkata...

wah mantap...cik chempaka selalu dpt nombor bertuah yek hehe

zaRain berkata...

za.. hanis zalikha ni sape?

Chempaka Sari berkata...

tak tau lah maybe org popular... popular gila...

H.J berkata...

chempaka sari ni sape eh??aha

Abszeen Picco berkata...

jalan2 kat sini...nice blog post.

*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com

Aku Ibu Muda berkata...

sy pon tak follow lg blog dia:)

ct N honey berkata...

cantik no tu

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal balas kunjungan cik Chempaka Sari..

Nice Blog ya, keep it up..:-)

bombay berkata...

dtg sini..:)

Green Apple berkata...

cik cempakasari : ramainya fllower dia...cantik nombor tu

naim berkata...

gempak~ ramainya follower.. tapi sayang yang komen setiap entry beberapa kerat sahaja.

:P

gaya sinis sambil senyum

Nissa Jalaluddin berkata...

cik chemp, hihi..comel je la awak ni...takpe2..follower hanis zalikha y ke 30000 tu..cntik no! =`)
saya ada tag utk contest. kalo sudi klik la sini..

http://nissajalaluddin.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

nabila faryzza berkata...

cewahh! lawa num follower tuu. hehe :)

SaveTheWorld berkata...

ronda-ronda blog sapa2 saja!