16 Julai 2011

Iklan Kejap... Info Pantyliner Tu Apa?

Salam,

Liner merupakan satu produk yang direka untuk membuatkan kamu rasa bersih, segar dan lebih kering bila-bila masa tak kira siang atau malam. Liner lebih nipis dan biasanya lebih kecil saiznya berbanding tuala wanita biasa. Liner memang bagus sebagai perlindungan sokongan sekiranya kamu period dan sedang memakai tampon. Ia juga sesuai untuk menyerap kebasahan dan menghalang seluar dalam kamu daripada kotoran akibat lelehan vagina biasa, peluh, titis-titis kebocoran air kencing dan aliran haid yang tak dijangka.


Lebih tahan lasak supaya anda segar sepanjang hari

Untuk kesegaran sepanjang hari pada bila-bila masa, pantiliner kami didatangkan dalam pelbagai bentuk dan kontur untuk kesesuaian kamu dan mengikut jenis seluar dalam yang kamu pakai! Kamu juga boleh pakai pantiliner semasa hari aliran sedikit apabila kamu mempunyai lelehan sedikit.
Liners
  1. Teras penyerapan yang diperbaik untuk rasa bersih dan kering.
  2. Lapisan kapas baru yang lebih lembut untuk menghalang kerengsaan.
  3. Hujung nipis dan tengah ternaik untuk padanan yang lebih sesuai dan selesa.
  4. Dwi lingkaran anti-bocor yang menyeluruh mengekalkan bentuk pantiliner tanpa bergumpal.


Kotex® Fresh Pantiliners terdapat dalam rangkaian berikut:

Kotex® Soft & Smooth
Kotex Fresh® Regular (Unscented) – Dipakai setiap hari untuk menyerap keringat dan lelehan faraj
  • Regular Unscented Liners 20s
  • Regular Unscented Liners 40s
Kotex® Soft & Smooth
Kotex Fresh® Regular (Scented) – Membantu untuk mencegah bau tidak menyenangkan dengan haruman green tea
  • Regular Scented Liners 20s
  • Regular Scented Liners 40s
Kotex® Soft & Smooth
Kotex Fresh® Longer & Wider – Lebih panjang (17cm) dan lebar berbanding dengan pantiliner biasa; paling sesuai untuk hari hari akhir haid
  • Regular Scented Liners 16s
  • Regular Scented Liners 32s
Kotex® Soft & Smooth
Kotex Fresh® 100% Cotton Cover – Lapisan kapas 100% untuk membantu mengurangkan iritasi pada kulit yang sensitif
  • Regular Unscented Liners 16s
Kotex® Soft & Smooth
Kotex Fresh® Ultrathin – Lapisan ultra nipis untuk perlindungan tanpa rasa ketara
  • Regular Unscented Liners 40s
Nak tahu lagi? Bacalah Soalan-soalan Lazim Pantiliners.

XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Silalah LIKE

6 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

suka pakai pantyliner ni.rasa selesa..baik amalkan pakai..lebih3 lagi time berjalan jauh dan buat aktiviti yang penat penat tuh...

Chempaka Sari berkata...

saya pun suka pakai yang kotex tu wangi je kan... gam dia pun kuat melekat.

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

selalu pakai bila period dah hujung2.. sebab dah tak byk pantyliner pun blh tampung cecair yg keluar

rara pinkmafia berkata...

akk memang hari hari kena pakai,kalau tak mst rasa tak selesa sgt.
heee.

rara pinkmafia berkata...

akk memang hari hari kena pakai,kalau tak mst rasa tak selesa sgt.
heee.

Nurulhuda berkata...

suda follow kamu..
thankss ye..=))

segmen luna lanun..=)