20 Julai 2011

Budak Yang Tidur Sepanjang Jalan, Hadoi Nye Pun!

Salam,  




Ni gambar yang Chempaka Sari belek semalam. Rasa macam lucu pulak tengok gambar cuti tahun lepas ni. Baru perasan ada beberapa gambar curi Daniel curi tidur sepanjang hari. Tak kira tempat dan waktu. Hadoi nye mengape pun budak ini meniduri saje talak kile ape pun nye...


Awal pagi, Daniel kelihatan semangat disitu. Dengan patung babi pun nak posing. Saya nak pandang pun rasa geli heheh. Tapi lama-lama muka dah tak larat even nak pandang kemera. Puas Mama panggil.


Yang ni paling teruk dan menyentuh hati limpa jantung saya. Daniel berjaya membolakan dirinya sebulat yang mungkin di depan butik Adidas, Orchard Road. Comel je. Kat bazaar Melayu pun dia sempat tidur sambil bersandar atas telekung banyak-banyak tu. Kat belakang Anis gambar yang dibulatkan. 


Yang ni paling teruk. Singgah minum jap pun dia sempat lentok atas meja. Penat bebenor lah tu. Cian Daniel. Biasalah budak-budak memang tak suka aktiviti shopping-mopping ni.


Akhirnya berjaya jugak Daniel tidur dalam van.
Yeah, u can do it Daniel!


XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Suka Jom LIKE

6 ulasan:

Atiqah Wadiah berkata...

heee~x boleh bawa p jln ni..tdo jerk manjang..hehe :)

msredcheesecake berkata...

Cik cs,

Penar beno dia yea? Hheee....kalah pulak msred ...

Chempaka Sari berkata...

Msred selalu jugak ke tido sambil jenjalan hehe...

zarulfarhana berkata...

penat sguh dia...

Golden Rose berkata...

alahai siannye....comel plak tu

Solihin Zubir berkata...

ahahaha.. kalau dh betul2 mngantok, kat mana-mana pun boleh.. janji hilang ngantuk.. pedulik hapenye pun.. heheh..