26 Julai 2011

10 Gaya Posing Hot Terkini, Muahaha!

Salam,

Setelah merayu domba (ada ke domba?) kat seorang blogger kacak ni, beliau akhirnya beri keizinan kepada patik untuk share entry beliau di blog patik yang katik ni. Jom enjoy cara posing hot the hottest masa kini. Bila dah bergaya macam ni kompem kalah Fatin Liyana. Kalau letak kat facebook, pastilah berduyun-duyun yang LIKE dan komen. Kalau letak kat blog, pastilah follower cecah 30,000 macam Hanis Zalikha dan traffik berjuta macam Ben Ashaari. Muahaha.

Sebelum menikmati gambar di bawah ni, diingatkan ini lakonan je bukan betul-betul. Reramai say thanks to Si Kacak Muhamadsufian89 sebab telah menceriakan hari kita. 3, 2, 1, start now!

1. Posing sambil buat peace...

2. Posing dengan gaya pandang ke atas..

3. Posing dengan gaya ala-ala berfikir...

4. Posing buat simbol OK dekat mata...

5. Posing dengan cara buat flying kiss..

6. Posing buat gaya suruh diam..

7. Posing mintak call..

8. Posing mintak penyepak buat-buat terkejut..

9. Posing gaya opsss!!

10. Posing tabik ala-ala abang tentera..haha

Ok ni la 10 gaya posing terhangat masa kini..tak tau la apa korang rasa tengok model ni..kalau rasa-rasa nak muntah ke sepak ke sila bagitau ye sebab kita nak cari model lain..haha..kepada sapa-sapa yang nak jadi model saya sila email saya ye..hehe.

Chempaka Sari ada beberapa proposal nak buat gaya tercekik tulang sardin, gaya  gay goyang-goyang, planking atas landasan kereta api, dan gaya juling ayam bak Jalil Hamid. Muahaha.


Petikan Asal dari Si Kacak Muhamadsufian89 Edit oleh Chempaka Sari.


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

20 ulasan:

nadiaazira berkata...

no. 4 tu bahaya...boleh membawa maksud lain tu...hehehe...

tamlegend berkata...

hahaha...mcm2 gaya posing...boleh dipraktikkan...

AfiekJibril berkata...

posing suruh diam dgn flying kiss mmg tak nak kalah..haha..anyway mmg terkena btg hidung ramai org ni.hehe..aku pon terkena jugak...haha

Jay berkata...

azza..rasa-rasa Jay boleh jadik model tak??hahaha....

eyraatiqa berkata...

huhu. omey posing cam tuh. :)

fiq. berkata...

hehe, ni cik kacak kan,lupe nama sebenar,haha

jambu boleh lah buat muka mcm ni,kalau muka cik kacak yang mcm ni, tak bley buat muka macho,,haha
kidding =D

Belbel berkata...

hahaha. sume tu trend sekarang tgkp gmbr. bajet howtt. tp best gak feeling2 gedik skali sekale tgkp gmbr cenggitu :)

Atiqah Wadiah berkata...

heee~stuju sgt..tipikal posing..bley tgk di mana saja..even sy pon wat pose cmni jugak sumtime..heee :)

Jo Qusary berkata...

Posing gaya Lady Gaga terjatuh kat bwh piano lak... hahaha...

n a g a_g e m o k berkata...

rase nak kasi penampar je sebijik..hehe

amy azuha berkata...

lol lawak gler! ley masuk kpop ney haha

Ahmad Uzair berkata...

macam orang ulu baru reti posing je

Cerah Jeff berkata...

comel la awak,cam artis korea,,nape tak mintak jadi artis? kompom laku la ^^

Pure Mahabbah Fillah berkata...

assalam..

hahhahah x da keja...

muhamadsufian89 berkata...

ok segan tengok entri ni. papepun mekasih ye sudi nak buat balik entri pasal ni. hehe

sue perbs.. berkata...

haha...lawak.. slalu jumpe gaye2 cam ni kat fb

faten osman berkata...

ahahaha. model terbaekk

♥ Elin ♥ berkata...

hahahah superb ah dik...

ramai giless yg posing comel mcm tuh.. ;)

AkuTracy berkata...

hahahahaha.........lawak2 !

faizulosman berkata...

mmg lawak... jmput lawat ke blog
http://mohdfaizulosman.blogspot.com