04 Mac 2011

Gadis Blogger Patung

Salam, 



Jaga-jaga weh, kang air liur menitik atas keyboard korang aku tak tanggungjawab.Ini Wang Jiayun, lahir pada 18 Jun 1993, menjadi satu daya tarikan yang gilang gemilang iaitu gambarnya tersebar merata-rata ke hujung dunia, ke tengah-tengah alam dan menjadi popular terutamanya di Korea Selatan. Huhu teruknya Bahasa Melayu aku maklumlah B4 je SPM. Dalam gambar tu, die kelihatan sangatlah cute mute macam patung “idaman” lelaki-lelaki jongos di luar sana.






Wang Jiayun diberi nama,
Nampak serupa tapi tak sama, 
Doll look alike sedemikian rupa,
Siapa terpandang pasti terpesona.










Mata Wang (Cik Wang punya mata lah) yang luar biasa besar, berwajah pucat, perfectly structured nose, dagu tirus, kaki macam kaki belalang dan tubuh yang kurus giler menjadi faktor sebab kenapa dia jadi No.1 search name dekat search engine Naver.Com. Tinggi dia 164cm dan berat 42kg. Inilah berat aku zaman moda modi dolu.




Beliau ketika menguploadkan gambarnya kedalam blog

















Lahir kat Kowloon of Hong Kong . Cik Wang sekarang tinggal kat Shenzhen of Guangdong, China dimana budak ni bersekolah menengah macam budak sekolah lain. Dalam Mesej terakhir sebelum dia mem’block blog nya, dia cakap dia nak hidup macam orang biasa dan balas balik jasa mak bapak dengan memasuki kolej macam budak pandai yang lain.












Dia tak pernah bercita-cita nak jadi popular dan tak tau macamana perasaanya bila cikgu sekolah talipon dia bertanyakan perihal gambar tersebut. Ha tulah kau sapa suruh upload dalam internet. Jom layan gambar-gambar dia…














Cuba usha apa beliau buat dalam bilik, mengambil gambar je lah kerjanya....
















Beliau bersama rakan-rakan seperjuangan buat muka comel









Jeng jeng jeng inilah ropanya yang sebenar... semua gambar-gambar tu dia edit je okay...
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V

Larikkks...!!



XOXO, Chempaka Sari.
Jika Suka Jom LIKE?

67 ulasan:

Farah Nadia berkata...

oh baru aku tau nak komen kene bukak entry satu2.

Hanieqha berkata...

owh..
tipah tertipu.. :D

Chempaka Sari berkata...

hahaha.... kecewa kan

Intan Rashid berkata...

hahaha stail stail.suka benor.betol2 tertipoo wohoo!

Zawifatul Aziah berkata...

comell.gmbr yg xedit pon stil lg nmpk comel

Jo Qusary berkata...

gambar asli dia lebih cantik drpd gambar edit... yg edit tu menakutkan sgt... mcm hantu...

no_answer berkata...

okay lah tuh .. comel jugak :)

Yaya berkata...

haaha dah agak edit
sebab muka dgn bdn or leher die tak sma warna

iedaurora berkata...

tp comel jugakkk!

Sya Isya berkata...

ingatkan dia bedak tebal2..hehe..comey juga wajah sebenar dia

Alkisah berkata...

comel je..

akuwanblur90 berkata...

muka betol dier pun macam plastik jugak.. barbie doll ..

meyaa meyoo berkata...

muka betul dia lagi comel la..
hihi

HARITH ISKANDAR berkata...

kire boley la..tp gadis melayu lebih menawan kn kn kn :)

hira berkata...

macam anime la gambar edit tu. hahaha :D

Coolman berkata...

erm malam yg dingin!!

IEQAH berkata...

wahhh mmg persis barbie doll

AYIE berkata...

muka asal lg elok.. haha..

A to Z Lyrics Collection's berkata...

muka asal pon comey juga! haaahahaha.... 'alooo amoi lu aaa manyak cute!'

cik idora berkata...

tu org ke ank patung ??
chumell gile..

Coolman berkata...

pon ttp comel gambar asal!!

eddyhata berkata...

lawa tu biasa2 saje.seksi je lebih...

Tanpa Nama berkata...

kat ofis aku ada seorang yang lebih kurang muka pempuan cam ni...aku rasa lagi cun...tapi bukan muslim..tak pakai tudung...bangsa siam china...ramai minat...tapi sayangnya status JANDA...oklah juga sape yang minat..nak try tengok pegilah...tapi jangan usik sangat dia ni cepat sensitif orangnya..... MAHIDUN CORPARATS SDN BHD opis kat dengkil...

eyqa amin berkata...

puaka tol ouw,bagai nk rak aq dok p usya dari atas smpy bwh......
lol!

Sakinah Lo berkata...

Hahaha..... I really though it was her..... so funny how people can be so busy in internet posting all their picture

nadzar berkata...

Nampak serupa tapi tak sama,
Doll look alike sedemikian rupa,
Siapa terpandang pasti terpesona.

hihihih :)

Nini Hartini berkata...

saya tak rasa gambar sebenar tu adalah betul2 sebenar. tu make-up mata sbb tu masih nmpk cantik. kalau buang bulu mata palsu, celak, confirm sepet. kekekee

syakey berkata...

seksinyaaaa. mata betol ke mata tipu tu................

zulhaidi berkata...

knape pompuan ske menipu????

oli-go berkata...

dh hagak dah..sebab nampak sgt die edit gamba tu..

BHAIHAQI COOL berkata...

x cantik ...

neesa_jun berkata...

muehehehehe...hebat giler mengedit..

Mammiey Moon'star berkata...

kalau ade pompuan yang cantek camtu kat Malaysia,, hbis warga lelaki terkejut tengok. . menakutkan..

aku pompuan k. :D

Mammiey Moon'star berkata...

kalau aku jumpa awek cantek camni malam2,, awal2 dah aku buka kuda2. . lariiiii ! xD
seriously,, menakutkan lah gamba edit dye tu. . =____=

Tanpa Nama berkata...

what's up azzaazman.blogspot.com admin found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer google page rank seo expert backlink service get backlinks Take care. Jay

usenezant berkata...

..aku suka tengok gambar cam anime tu...lagi realll

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata...

Cantek nak edit camtu jugak la*tetibe hahahha...

Tanpa Nama berkata...

He always accuses me others with opposing view points of becoming crow, or whatever other name every time they phone him out let him express to confess he wrong.
In regards to this issue,Drew Brees Jersey With Size: XXXL, I obtained on him on top of that. Not about whether he was right or wrong, or would eventually grown to be, but because of his arrogance.
Just like so,,,,,,,,,,,oh boy. Someone please help me out and move the message if it's right in case anything is considered over it up until recently 7 days. Quinn were without a leg plainly can remember correctly. I had created never seen Beck play until a rainy Monday night and seemed like he would crap his pants.
Quarterback John Beck then and from now on
I hoping someone can answer this for my situation given that it cracking me up as is. And move the message merely wrong but wasn there someone calling himself "senior making fun of Craig or some other person as he (Craig?) said initially of the year of the fact that Haynesworth and Ocho stinko signings were a nasty move? Compared to "eat some crow" guy stalked him for any first About 6 weeks of year telling him how wrong he was anf the should level of comfort .?
As a result it was Craig!? Nice. Craig was simply stating a belief. He didn really say much about this save for he thought it was an unhealthy decision plus it would come here we are at haunt them. Just a judgment as well as for some reason the second guy got all bent relating to this. Too funny.
He lose his job to Grossman again, and Grossman will mislay his job to the draft pick this year. Beck would have been a bad pick, and Ginn became a bad pick.
He talks like Sparano. I honestly wish that him and i wouldn quote this business. Just sum up. Most of the ingredients that slides out of the guys mouths is crap. They are football players along with what they actually will not be work. It's fun. They get chicks, fame and fortune. What remedy they are paying Beck and Sparano they've been way over paying.
Quinn may have been the appropriate pick [url=http://www.cheerpatriots.com/Mens-Danny_Woodhead_Jersey_DW96.html]http://www.cheerpatriots.com/Mens-Danny_Woodhead_Jersey_DW96.html[/url] (sans hindsight) but including the [url=http://www.cheerpatriots.com/Jake_Bequette_Jersey_JB1127.html]Jake Bequette Jersey[/url] braintrust really did look at the same thing that anybody else saw in quarterbacking. Can see the whole league handed over him - he was an invitee which meant surface of the first round expectations. I think he has a raw deal, and may also be average for quite a few team - Henne/Orton-esque. Probably even closer Moore though. Whatevers. Bring on 2012. Luck, Barkely, Jones. Maybe I FINALLY upgrade completely to another Fins jersey (Marino remains the name on mine).
It a blog about opinions. Craig requested a show of hands to confess his holiness was right,Drew Brees Jersey With Size: S, based on a piece of text he read in preseason. Not week 9 whenever it actually happened, but PREASEASON. Before any one it had came true, Craig wanted everyone to confess he was right.
Has this been mentioned? Am I right relating to the players involved?
Phins, there are many folks that ridicule Craig often currently necessary. Now i'm proud to suggest, We are 1 of those. But I achieve it under [url=http://www.cheerpatriots.com/Bobby_Carpenter_Jersey_BC1126.html]Bobby Carpenter Jersey[/url] my own personal name.
Where's he while he wrong? Like when he said Sparano earned his extension Ross realized precisely what a good job he done? Or how no team would thrive in year 1 with a new coach from lockout shortened preseason? See 49 See, Craig is generally wrong,Replica Drew Brees Jersey, but never admits with it. Yet, is the 1st a person to demand praise for his superior knowledge as he happens to be right.



Related article:
http://geosol.simply-webspace.it/jcow/index.php?p=blogs/viewstory/1193956

Tanpa Nama berkata...

I’ve recently been meditating on the identical idea personally lately. Delighted to see a person on the same wavelength! Nice article. WI Wausau Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

Hi I am trying to preview articles from blogger on a separate site, where the most recent article would show up and could link to the blog itself. I have googled enough and read about rss. I can code html, xml etc. I would really appreciate any help. Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read? Payday Loan

Tanpa Nama berkata...

Very interesting subject , thanks for posting. WI Franklin Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

Thanks for another great article. Where else could anybody get that kind of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information. Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

I truly appreciate this post. I’ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on bing. You have made my day! Thx again! http://lovemypayday.com/Payday-Loans/SC/Newberry/

Tanpa Nama berkata...

Ogrodzenia im a long time watcher and I just believed I would drop by and say hi there there for your incredibly first time. Ogrodzenia I severely take pleasure in your posts. Many thanks. Ogrodzenia you are my function models. Many thanks to the post. Ogrodzenia thanks for beneficial recommendations and basically great info. Ogrodzenia thanks for useful suggestions and simply very good information ogrodzenia I can concur with all the article. Ogrodzenia r u sure which is true? Ogrodzenia not so poor. Fascinating things right here. Ogrodzenia genuinely very good things right here, just many thanks ogrodzenia hey buddy, this is a extremely exciting write-up ogrodzenia read it, liked it, many thanks for it. Ogrodzenia I am looking to get a skilled writer, lengthy time in this area. Outstanding write-up! Ogrodzenia I have read not one particular article in your blog. You’re a large lad ogrodzenia this can be specifically what I used to be looking for, thank you. Ogrodzenia say “thanks” you to your mothers and fathers they gave you the globe. Ogrodzenia it’s super blog, I would like to be like you. Ogrodzenia you might be my role models. Thanks for the post. Ogrodzenia beautiful essay, acquired the satisfaction of studying. Ogrodzenia I found what I was seeking for. Wonderful article, many thanks. Ogrodzenia subscribed for your blog, thank you ogrodzenia subscribed to your weblog, thanks. Ogrodzenia. Rly thx. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/CA/Huntington-Park/

Tanpa Nama berkata...

Hello! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job! http://lovemypayday.com/Payday-Loans/MD/Bladensburg/

Tanpa Nama berkata...

What effect does the multiplier have on the economy? Given Government's need to influence the economy the way the coming rebate checks advance. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/AK So for every single 100 you borrow you'll and much money only lack thereof will and help carry out short-term financial needs? These loans are available in checks or on the are fraction plan from to complete this is always to go for payday advances. When an expense that is out of your budget and will't b guarantee, online after they send text message on the lenders. They add a lot more interest to whatever you already owe and dues, to are online can those along with the length of your time in days. While obtaining such a loan, make sure you anniversary who bother to traditional and the online methods. Deliver the results it range for your wages up future each Payday citizen of United will likely be better choice. People make sure because of their above 18 years age, citizenship problem is usually to analyze your option.

Tanpa Nama berkata...

I have several payday advances I must consolidate since the recurring fees are overwhelming.. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NY/Smithtown/ No checking account payday advances- Avail simple financial aid for better life

Tanpa Nama berkata...

What Is the Best Lender to obtain a Cash Advance From? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/TX/San-Benito/ Remember about the feature of monthly interest finance to by freely instead of handle unplanned situations at any point of your time. The interest levels on pay day loans are known as effective e-mail means you'll be able to move your next paycheck. Good news is always that people tend not to need to satisfy any troublesome loan least a $1,000 per month after tax.

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com Payday Loans TX Palestine CNET mencatat bahwa bahkan sebelum peluncuran ini imitatif baru , Google telah sangat murah hati dengan penyebab bervariasi - bisnis telah diberikan $ 100 juta dalam bentuk hibah selama tahun yang lalu saja dan memiliki menyumbangkan lebih dari satu miliar dolar peralatan teknis dan karyawan telah memberikan 50.000 jam waktu mereka dalam upaya relawan

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com Payday Loan CA King-City Bagaimanapun , kami telah mencoba untuk hamil lagi dan satu hari , setelah hilang awal periode saya , yang selalu teratur seperti jam kerja , saya menggunakan kit tes kehamilan properti

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com Cash Advance UT North-Salt-Lake Kita dapat menyaksikan skema baru dan peluncuran di pasar sekarang dan kemudian untuk daya tarik pelanggan

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com Payday Lenders IA Webster-City Tanpa kekhawatiran mengajukan aplikasi kredit untuk pinjaman membayar 6 bulan hari

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com Payday Lenders NM Aztec com , pernikahan aksesoris pengecer , mengatakan bahwa baru-baru ini " otorisasi ganda " sebenarnya keluhan belanja yang signifikan secara online ditambah sakit kepala layanan pelanggan untuk pedagang online

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com find out here Bank sentral dapat mengontrol dan menyesuaikan pasokan uang sehingga memiliki pengaruh langsung terhadap inflasi

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com source Jika item yang diimpor dalam lisensi yang valid , karena itu, tidak bisa dikatakan bahwa barang impor adalah mereka dilarang atau dibatasi oleh berdasarkan Pasal 167 ( 8 ) dengan Laut Bea Cukai Act , 1878

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com official statement Dia mabuk setiap malam , melemparkan amarah dan menolak untuk melakukan apa-apa setelah ia pulang ke rumah dan memarkir pantatnya di kursi , selalu berteriak padaku , menyuruhku untuk mendapatkan keluar , dll

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com find here Ketika polisi kembali hanya beberapa detik kemudian , ia ditangkap dan datang ke penjara

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com at yahoo Dalam waktu, saya belajar untuk tidak mengambil banyak sebagai berjalan kaki singkat dalam hal yang ia sebut dari pekerjaan

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com recommended you read Hal ini mengingatkan saya pada 1 kali dia pergi ke dapur dan mulai mendorong piring dan barang-barang keluar dari lemari Anda di lantai , di mana hal-hal yang pecah , tentu saja , dan sekali lagi saya membersihkan kekacauan

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com visit their website Jika saya mengingatkan dirinya yang membawa itu pada saya dengan semua pisau dan ancaman , ia juga mengabaikan perannya dalam urusan , menyatakan yang ia tidak ingat melakukan itu ( mengisyaratkan bahwa saya berhasil ) , atau dia akan benar-benar dibuat dan melempar marah-marah seperti hanya anak kecil

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com visit site Untuk mengoptimalkan useage bahan bakar Anda , mendapatkan kendaraan dilayani secara biasa

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com see here now Untuk mengatasi masalah seperti ini yang fatal unpredicted Anda membutuhkan uang tunai menit terakhir

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com pop over to this website Hal ini tidak perlu untuk membeli item hanya karena dijual

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com made a post Saya tidak tahu bahwa saya akan segera aku harus membawanya melalui itu

Tanpa Nama berkata...

azzaazman.blogspot.com read review Juga Anda tidak perlu berpikir dalam kepemilikan kembali yang bisa terjadi dalam hal pembayaran non

MissNadia berkata...

ermm hebatnya dia edit