07 Februari 2011

Nak Tau Kenapa Saya Tak Follow Anda?

Salam,


Ceh tajuk gila berlagak. Sila jangan salah faham. Saya bukan memilih blogger. Tapi ini adalah salah anda sendiri. Jom baca sampai habis sampai faham.


 Ramai rakan follower saya tidak menyenaraikan blog mereka sendiri! 
Jadi saya tak dapat nak jejak blog awak. 
Saya memang nak sangat follow awak balik.
 Hai Ziema ! Thanks follow saya.


Ada pula yang menyenaraikan blog terlalu banyak. 
Saya tak tau nak follow yang mana satu. Ish macam mana ni? 
Serius percayalah saya, saya memang nak follow awak semula. 


Ni contoh yang menyenaraikan blog mereka sendiri. 
Jadi mudah untuk orang lain untuk jejak blog mereka.
Harap semua dapat list kan blog mereka sendiri selepas ni.
Hai Fairdaus Kassim (>___<)


Sapa sapa yang nak senaraikan blog sendiri pergi kat edit profile.
Then, add my blog. Senang orang nak jejak awak semula.
Sekian.




XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Sila LIKE Untuk Sebarkan

26 ulasan:

Syuk Ry berkata...

ow.. cam 2 ker.. huhu..

QASEH MANSYA berkata...

gud info

jom follow saya
www.qasehmansya.blogspot.com

entry terbaru..panas lagi nie
http://qasehmansya.blogspot.com/2011/04/couple-tak-tahu-malu-sekel-kang.html

Farhana Jafri berkata...

slaluny mcm tu la.. ssah nk follow balik sbb xd jejak dorang tgglkan.. pastu skali dua je dorang sggah.. huuuu~~~

jemput singgah ANASAURUS :)

risa berkata...

hehehe
pandainye...sayammm pinky momma bukan buat contest lah dear..itu segmen
so, after join pinky momma akan review blog adik..pi singgah blog pinky momma ye

nur anis berkata...

saya pun selalu macam tu..nak follow balik, tapi tak tulis blognya..

cik fza berkata...

ahha.
betul tu.

Jay berkata...

yups betul tu apa yang cik chempaka cakap tu..sokong...

bukhari88 berkata...

betul sgt2 ape yg cempaka cakap tu... :) mambang pon mengalami masalah sedimikian....dah follow cempaka dah...follow mambang gk ye... :) kasi link trus lebih tepat :D

http://violencexx.blogspot.com/

Ayeem Jemain berkata...

tu lah pasal. huhu geram je

phee ungu berkata...

: thx follow . untuk kawan baru , review ye . thx :)

http://cikungu.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-bebelan-saja.html

Solihin Zubir berkata...

so, jgn slhkan org lain kalau xde org follow.. heheh..

Syed Azharul berkata...

anyway thanks for following balik!!
I fool low...eh silap..I follow

Chempaka Sari berkata...

wah solihin zubir komen blog saya wo... biasa tetiap hari baca blog dia. even jadi silent reader je.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia selalu dapat macam tu . Tia akan anggap dorang tu silent reader Tia . bhahaa ;)

Tak Payah Susahkan Diri

Dernier Jay berkata...

hahahahahaha~ sgt stuju kot! ramai sgt yang mcm tu. Kadang2 terfikir, dorg ni follow2 xkn tade blog kot? xD

btw salam singgah ^^ sy da follow.
http://corazondejay.blogspot.com/

Hanis Azla berkata...

akak pun pernah ada masalah yg sama.. tak dpt nak follow balik.. rasa tak best juga kan..

anGah berkata...

thanks lepak dan komen.. thanks sudi follow.. tajuk entry dasyatt.. angah pun memang bukan jenis blogwalking dan follow org.. huhu.. ntah.. jarang follow follow neh.. jarang komen komen neh.. dan jarang blog walking..

saya pollow awakk.. ekeke

nuriz berkata...

tutorial sungguh kemas dan rajin heheh

tamlegend berkata...

dah check dah tadi...blog saya ada dalam senarai...hehehe.silalah follow...

NUR AMINA berkata...

SINGGAHMATAMU

http://amyadria.blogspot.com

Zyash berkata...

Zyash dah follow dah..hehe, selamat berkenal-kenalan..

ku-cit berkata...

sy cuma listkan 1 blog sy aje..jom follow sama2..

Amalina Maarof berkata...

hehe. untung blog saya kakak follow sudah :D

leyaliyana berkata...

owh..basic ^_^ nasib baik saya tak ada mistakes macam tu

cik Na berkata...

http://memoripelangirina.blogspot.com/
:: i follow, u follow erk?...hehe::

NURUL ASHIKIN berkata...

tq cem