04 Februari 2011

Welcome to Me, Chempaka Sari !

Salam, 


Selamat datang saya ucapkan buat diri saya sendiri, walaupun ini bukan blog pertama aku, tapi nak jugak welcome kepada diri sendiri, dah mcm benda wajib bile create blog. Azam tahun ni-saya nak serius skit ber'main' blog. 


First of all, don't get me wrong ya... nanti ada pula mengata "ek elek bajek bagus, dah hebat sgt ke nak buat blog, tak hingin nak tengok". Tak pun org yg baik skit "ehh die ni org buat blog, kau pun nk buat blog....". Yang ingat saya materialistik "ingat kau boleh buat duit dgn nuffnang ke kalau kau tak glamour?" 

Hey hey hey sori ya, ini diari semata-mata. Bukan apa, diari tulis dalam buku dah tak praktikal lagi. Dah la -adik Cik Chemp selalu curi baca, alang-alang tulis blog jelah, senang, abis semua kan dah boleh baca. Hahaha.....


Ok tu je lah buat 5 minit terawal ni. Jom berlari lari anak kucing sambil memikirkan nak tulis apa je dalam blog Chempaka Sari ni. Tada!


XOXO, Chempaka Sari
Jika suka jom like


6 ulasan:

ain dzaya berkata...

welcome dlm dunia blogingg!!
conratz taw sbb terpilih oleb BA..hehe..
sedikit jelez di situ ye!!

Chempaka Sari berkata...

hehe jgn jeles.... usaha lagi yok!

Jahidih Saili berkata...

Assalamualaikum..cantik gambar tu.kt mana tu?

Chempaka Sari berkata...

Hehe cantikkan kan pemandangan? Kat services (klu kat msia R&R highway) ontheway to Manchester dari London.

Chempaka Sari berkata...

Try test try test untuk entry





Comment Yang Setting Approve Terus Tak Hilang Macam Itu Sahaja

QASEHNYA RANIA berkata...

salam kenal...n follow u...

pu3 masih baru lagi dalm berblog nih... =)