25 Februari 2011

Kejadian Dasyat Yang Membawa Trauma Semasa Blogwalking


Salam,


Tadi sedang saya berjalan-jalan di blog kawan-kawan di serata tempat berbekalkan link link yang diraih di shout mix blog Chempaka Sari, saya amat terkejut macam beruk yang terkejut tengok diri sendiri dalam cermin tu (video popular kat youtube). Nasib baik tak sakit jantung. Ni salah saya jugak sebab bukak link banyak sekaligus. Tamak persis tak pernah guna internet 12 purnama. Tengah syok tengok video Mat Luthfi kat youtube, tetiba ada sesuatu yang menyakitkan di pendengaran telingaku ni. Puas kucari di mana datang nya 'Radio Free' itu sampai ke sudah tidakku jumpa. Dengan kelam kabut, saya terus tutup semua blog-blog yang saya dah bukak tadi kecuali video Mat Luthfi.






Begitulah pengalaman 'berjalan-jalan' saya hari ini. Tak sempat nak follow dan bagi komen kat blog diorang, isk isk isk... mungkin satu je blog pasang lagu tu, tapi saya tertutup semua sebab tak tahan. Cari jugak dimana punca, tapi sebab tak ketahuan hala, tutup semua. Begitulah betapa dasyatnya kesan sampingan dari blog yang pasang lagu ni terhadap tuan blog Chempaka Sari. Jangan marah ya.




Tak mau cakap banyak dah, kalau nak join segment ben ashaari jom ke sini. Tengah sedih ni tengok video Mat Luthfi tu, tak mau dah buang sampah merata. Nanti penyu comel ingat plastik yang terapung dilautan tu obor-obor, lalu dimakannya dengan lahap. Nanti burung gagak ingat botol kosong tu sama dengan botol yang dalam cerita "Burung Gagak Yang Bijak". Dimana dia memasukkan batu kedalam botol supaya paras air naik keatas. Tapi bila dia buat kat sampah botol kosong, air tak naik pun. Kesian bukan?




XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

21 ulasan:

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Syukri Mohtar berkata...

sinngah sini =]

Shuk_ArChie berkata...

hey... datang melawat..
sudikah anda menjadi rakan blogger saya?
Klik Sini untuk melawat blog saya!

hanizeyecandy berkata...

salam perkenalan
blogwalking from ben's blog

Suka la color purple

--->http://haniz-eyecandy.blogspot.com

imnabila berkata...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

Nor Fadila Rosli berkata...

yuhu..manisnya kurma? ahhhh haaaa...
hehe semanis blog awak..:)
saya da follow awak..
klu sudi followla saya balik..


http://blogakufadila.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

Zul Fattah berkata...

terjah sini..
http://zulfattah.blogspot.com/

Adam Narzuan berkata...

Jalan-jalan dari segmen BA.. sINGGAH BLOG ADAM NANTI YER..

tEngOk ni juga..
Tinju Orang Utan

hasyikin ismail berkata...

jejalan sini.. wow.
u have a very nice blog.. :)

saiazuan berkata...

jalan2 sini :D

list list movie yang mcm best bulan july depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

saiazuan berkata...

jalan2 sini :D

list list movie yang mcm best bulan july depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Muhamad Syafiq berkata...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

Kalamhati berkata...

salam ziarah..=)

Sue berkata...

Cheq sue jalan2 dari blog BA… salam kenal (T____T)

Ini Aku berkata...

hai saya new blogger.. saya dah follow awak.. sudi tak jadi kawan blogger saye.. kalau jadi pegi la site saye
http://kamupunya.blogspot.com/

Fadzmie Mohamad berkata...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

haslinda berkata...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jom jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/

Qaseh Qhaleef berkata...

selamat petang...
berjalan lagi dipetang hari...
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

░♥si lampu neon♥░ berkata...

sy tak pernah join segmen dr ben..huhu..=)

zOeY zAu YaH berkata...

ska matlutfi gak hihi..
dh siap follow.tq sbb mai blog saya smalam..

eyraatiqa berkata...

belog eyra ke? eyraa pon ade letak radio kat belog. tehee~ sory klau saye. :)