23 Februari 2011

Karaoke 3 Jam Tak Hengat Dunia

Benda yang tak bermanfaat ni memang dah lama kami bincang. Bincang punya bincang punya bincang, last-last menjadi jugak program berkaraoke ni. Pukul 10.50pg kami bertolak dari hostel, berkobar-kobar tapi yang tak syoknya sampai-sampai je kene tunggu pulak sebab kedai tak bukak lg.Cakap pukul 11.00 tiba2 dia kata 11.30, Apa ni bang? Kami memang pelanggan paling awal kot untuk hari ni. Bertempat di Superstar Wangsa Walk, kami ambil pakej rm56 untuk 2jam + 1jam free. Ok lah tu kan? Murah jugak.

Kami dengan jayanya telah pun men’sumbang’kan lagu-lagu seperti Taman Rashidah Utama, Gagap dan Madah Berhelah. Terjerit-terit, telolong-lolong, melalak-lalak jugak lah menyanyi lagu Bunga-bunga Cinta. Siap angkat-angkat kaki ala-ala Misha Omar gitu. Datin Farah lah paling mantap, (ceh ko dah biasa karok boleh ar) Aku pun tak nak kalah dengan menyanyikan lagu Keabadian Cinta. Feeling woo….









XOXO, Azza Azman.




_________________________________

2 ulasan:

paiz berkata...

cute

Shah Iela berkata...

Nyanyi lagu pe tu.. Hihi