23 Februari 2011

Eh betul ke Prince William Dah Bercerai

Salam..





Hahah nak gelak dulu boleh. Ini kelakar okay. Nampak benor menipunya. Kat SINI cakap diorang dah bercerai selepas 5 minggu...


LONDON—Barely a month after marrying 29-year-old Kate Middleton in a royal wedding ceremony watched by an estimated 2 billion people worldwide, Prince William announced Tuesday that he and Middleton have divorced and that the entire marriage was "a tremendous mistake in every possible regard." "I really don't know what I was thinking—we're a terrible match, I don't love her and never have, and, to be honest, I never really had any interest in being married in the first place," announced the now unattached Prince William to a dead-silent British press corps. "People thought our wedding was some sort of fairy tale, but I assure you it was all just some ghastly ceremonial farce that got out of hand. I'm just relieved it's over, frankly. And I'm glad I'll never have to see that awful woman again." Prince William then told the assembled reporters, "Well, see you all later," smiled, and walked back into Buckingham Palace.

Kat SINI cakap diorang tak boleh bercerai. Eh macam tak percaya je. Putera William ni bergurau je kot. Die tersengih je time cakap macam ni. Bergurau lah tu. Kalau betul, tak tau la nak cakap apa. No komen.


Journalist Tom Bradby, who interviewed the couple after they announced their engagement yesterday, basically said they'll never get a divorce.


Ape kes? tipu je ni... laman web onion tu memang selalu tipu hehehe....






XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Sila LIKE





13 ulasan:

kotak bulat berkata...

brita tak betul ni rasanya...

Chempaka Sari berkata...

tipu je ni... laman web onion tu memang selalu tipu hehhe

al_hakim berkata...

ih2.mcm2..=.=

QaRr JaliL berkata...

yeay...anda terkena juge..

Tanpa Nama berkata...

hehehee gosip

ademncats

Anis izyan Abd Rahman berkata...

haha, aduyai , selalu berite tipu macma nie , publisiti

leyzajamil berkata...

salam chempaka, sy bw dr nurizspace, dah tau cara mcmna nak buang part undi kat iklan nuffnang tu tak?
pegi kat blog manager kan ada unit undian @ polls kat hujung tu awak pilih 'NO' mesti hilang punyer ;)

nuriz berkata...

dah ada org tolong jawabkan tu psl mslah polls iklan....hehe

untuk header iklan tgk tutorial ni


http://nurizspace.com/2010/12/cara-letak-iklan-nuffnang-di-header-blog.html

ejulz berkata...

penah jugak dgr tp xtau betul ke x.. heHE

Ries Lee berkata...

sampai sekarang ramai lagi yang tak tau tu hoax.

btw, pasal link untuk komen tu, "Dikomen oleh Pria yang Hebat", bukan ker 'Pria' tu maksudnya lelaki ker? maaf yer kalau terasa dgn komen ni.

Rtp Farra Arisha berkata...

it this true storyyy? maybe not laah i thought :))

Chempaka Sari berkata...

Buat rias lee... nak tulis Pria dan Cewek dan Om dan Kakek dan Bapak segala tak muat pulak hehehe.

Miss Zymah berkata...

tipu je kann..
xkan la bru kawen nak cerai dah..
tapi x mustahil jugak zaman skng nie.