29 Mac 2011

Keputusan Peraduan CUN! MOVIE Dialog Paling Kelakar Tak Hingat!

Salam,


Inilah dia keputusan peraduan yang saya masuk tu. Walaupun saya hanya dapat menduduki tempat kelima sahaja. Syukur alhamdulillah. Bagi saya saya tetap pemenang bagi kesungguhan saya untuk memenangi peraduan ini dan keberanian saya untuk menonjolkan diri di hadapan atau di Wall Facebook kesemua 1000 kawan saya di Facebook. 


Selain itu saya mendapat komen paling banyak daripada kawan kawan dan penyokong saya di poster itu. Yang paling penting saya jujur tidak menggunakan Taktik Kotor Meraih Undi atau pun Undian Secara PukalWalaubagaimanapun , memang salah saya kerana lupa yang Admin CUN! MOVIE tidak meletakkan apa-apa peraturan dan syarat pun. Yang penting, page mereka laku iaitu mempunyai banyak fan. 


Sebenarnya tajuk yang Admin CUN! MOVIE ini tidaklah begitu tepat. Mereka sepatutnya guna tajuk "Peraduan CUN! MOVIE Dialog Paling POPULAR Tak Hingat!
Dan bukannya tajuk "Peraduan CUN! MOVIE Dialog Paling KELAKAR Tak Hingat!"
Ini kerana pemenang adalh berdasarkan undian LIKE dan bukannya berdasarkan dialog paling kelakar. ~Sigh~Ini Entry saya terdahulu.Salam Blogger sekalian, 
Boleh tolong tak,penting ni. 
Hehe, saya masuk contest filem Cun.
Boleh tak awak UNDI saya dengan klik LIKE kat 
Poster yang saya reka untuk dipertaruhkan ni.


First LIKE kat link ini dulu,

Pastu baru like ini, 

Hanya DUA saat plz... Walau Satu undian dari awak semua tapi sangat berharga. 

Thanks!

XOXO, Chempaka Sari
 ________________________________________
Jika suka silalah LIKE

Tiada ulasan: