05 Oktober 2011

Wordless Wednesday : Pentingnya Ping Blog Di Facebook

Salam, 




XOXO, Chempaka Sari 
 Jika Suka Jom LIKE

15 ulasan:

FaKArePa!n berkata...

kawan sya dh mrah Pig kat FB sebab bnyk sgt link dari blog saya keluar.. naik rimas dibuat nya.. huhuhuh

NUR AMINA berkata...

Akak ping jugak tapi org tak klik kut...huhuhu

naim berkata...

Betul ... trafik dari fb sangat bagus. tambah kalau ada page like blog kita..

^^

Namee Roslan berkata...

azza. tp segam gak asyik nk ping je. namee ping ke satu dua group je. taknak banyak2. takut org rimas.

[sutera kasih] berkata...

lama x ping d fb sbb risau kwb fb yg bkn blogger rimas huhu

Niza Romli berkata...

kadang2 segan nak ping kat fb sebab takmo kawan2 opis tau pasal blog sy...rasa mcm segan n malu sgt...hehe

SheyPull berkata...

wow...untung nye...rami yg singgah n bace blog awk..:)



JOM singgah blog saya nak...Kawan itu adalah segalanya...:)

suha berkata...

hehe cik suha tak ping kt fb (^_^)

CikNuwairah berkata...

segan jgak nk ping kt fb..huhuhu..
sapa tahu tahulah..hehehe..:)

sue perbs.. berkata...

sy tk penah ping blog kat fb.. huhu.. segan2..

-atiQah- berkata...

byknyaaa trafik! sy kdg2 ping kalau entri tu mcm menarik. kalau xberapa menarik mcm segan nak ping. hehehe.


p/s: best kan beli voucher MAD. kalau sy tinggal kat KL mesti byk yg sy beli. nak jgk cuba spa sume tu. :(

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

Er jangan ping blog tu kat wall sendiri... kat wall group yang ada kene mengena dengan team bloger lah.

HANYA BLOG YANG MENGHARGAI BLOGGER LAIN...

syakey berkata...

takdak pun benda2 alah ni.... T__T

salwaismail berkata...

saya dah jarang ping dekat facebook.

Sharif Dez berkata...

Eh, blog sharifdez pun ada jugak. Macam tak percaya ja.

sharifdez.blogspot.com