11 Oktober 2011

Bella Mizam Pembaca Bertuah Ke 100,000

Salam,




Memperkenalkan, pengunjung blog Chempaka Sari yang ke 100,000! Say hi to Bella Mizam, everybody! Terjah http://bellamizam.blogspot.com sekarang, kamon.





Skroll ke bawah, dan tekan butang stop pada gadget lagu kalau tak nak dengar lagu Bella.



Tak perlu cakap banyak, terjah lah blog dia untuk mengeratkan hubungan bloger antara satu sama lain. Dia berblogging dah lama dah. Mungkin kita boleh tanya pengalaman dia dalam blogging kan? Who knows maybe she knows better than us. Dan kalau rasa menarik, follow Bella tanpa dakwa dakwi lagi okay? Jangan ego... wahahah!




Sesiap nak beri sokongan atau kritikan membina boleh lah terus beritahudia di blog Bella Mizam atau beri di bahagian komen. Bella Mizam dengan hati terbuka ingin mengenali korang semua.






Buat Bella, insyaAllah hadiah akan di sampai rumah kamu dalam seminggu lagi, tunggu...




XOXO,
Chempaka Sari.

17 ulasan:

Dhia BellamiZam berkata...

cik azza..thnx promte blog saye..ok sy akn stopkan wt sementare wktu..thnx again :)

Nyamuk Terbang berkata...

untungnya beliau

Dhinai berkata...

tepuk tangan......tahniah bellamizam

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

tahniah bella...

CikNuwairah berkata...

untungnya...^_^

Niza Romli berkata...

uWaaaa!! terlepassss..

sue perbs.. berkata...

wah tahniah.. rezki2

to'wan berkata...

huhu.. dah bukan rezeki to'wan.. (~,~)

naim berkata...

Salam alaik.

Ada hadiah ke Azza?

^^

Tahniah kepada anda ya.. ^^

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

Hihi tahniah kepada bella...

Namee Roslan berkata...

saya visitor yg ke sejuta nnti azza. siap lah. hahah :D akan ku tuntut!

NURUL ASHIKIN berkata...

bestnya dia... adeh

Dhia BellamiZam berkata...

hehe..
thnx sume :)

AININ SURAYA berkata...

okie saya visitor yang ke 111111 nanti =))))

fiQ'Ra berkata...

hehe, congrats utk dia ;)

BiQa HatmiN berkata...

ala..nakjugak...hehe..ok2 sy tunggu ke 100k pulak

salwaismail berkata...

Tahniah Azza! :D

bertuah la Bella Mizam tu. jadi ke 100000, kena review!