01 April 2011

CIK EPAL CONTEST




Saya Membaca Blog Cik Epal Kerana 
Beliau Ada Tiga Ciri Blogger Yang Saya Suka 



. . .iaitu. . .



~Sempoi~

~Sengal~

~Sporting~






Dua orang budak comel yang telah ditag...


~Datin Sri Nad~
~Puan Sri  Salhah Suhot~



*** Cik epal, kalau melintas silalah beri ulasan ke pape ye? 
**Kalau tak saya tak tau awak da cek ke belum entry ni.
*Penat menghitam putihkan gambar hehe!




XOXO, Chempaka Sari


9 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

Cik epal, kalau melintas silalah beri ulasan ke pape ye?

Kalau tak saya tak tau awak da cek ke belum entry ni.

Penat menghitam putihkan gambar hehe!

cik EPAL berkata...

thanks join contest ni =)

Chempaka Sari berkata...

terima kasih cik epal..

Tanpa Nama berkata...

sure xmenang sbb contrast warna xnmpk black n white sgt!

Chempaka Sari berkata...

Pokok tu memang color dia hitam... nak buat macam mane hehe. xpelah xmenang. xharap sgt pun. Saje join bagi happy happy.

Schajar McFlurry berkata...

jl2 belog sebentar ^^

shahrul berkata...

gambar cun...tapi cemane ler nak jadik follower.haha.. :p

Chempaka Sari berkata...

xpe.... saya xkisah awak x follow. tap klu follow saya happi. hehe.

QASEHNYA RANIA berkata...

salam kenal...terjah sini n follow u...

jom singgah blog pu3...
http://lobaksusue.blogspot.com