18 April 2011

Betul ke Ashraf Muslim Ex-Saya Dah Nak Bertunang?

Salam.



Dengar cerita Ashraf Muslim dah nak bertunang. 
Dengan gadis biasa, bertudung, bukan artis, seorang bakal doktor.
 Wah tang bertudung tu saya berpuas hati sebab saya pernah cakap kat kawan saya macam ni

 "Aku tak suka sangatlah dia dengan si Sherry ni, kalau tak dengan aku pun biarlah dengan orang biasa betul tak, bertudung lagi best" 
___________________________________________________



2011
Ini adalah gambar terbaru Ashraf Muslim di ABP 2011
_____________________________________________________



2008
Ini pula adalah gambar kawan saya ambil ketika ABP 2008.
Masa ini, saya tak kenal pun beliau dan tak kisah pun dengan gambar ni
Saya sibuk bergambar dengan Aaron Aziz dan Fahrin Ahmad.



Bolayan.... Ashraf yag sangat naif masa ni tal ada sapa 
yang nak bergambar dengan beliau sangat.
_____________________________________________________



2009
Woah woah woah! tahun ini saya lah stalker NO.1 Ashraf Muslim.
Saya mencuri gambar beliau ketika beliau sedang enak berkaraoke di dalam coach.
Bas khas sebelum diorang masuk ke Post Party.
Sesi bergambar pun masa nilah.

Tips: Jangan awak semua nak ambil gambar masa red carpet tau, 
comfirm tak dapek nak nolong.


Susah gila nak ambil gambar beliau. 
Perempuan bertudung putih ni berterbangan di mana-mana.
Tak caya saya ada banyak lagi gambar artis yang lain dan 
ada sekali perempuan yang berterbangan ni. 



Ini sayap perempuan tu.. Ish geramnya!
Harap awak baca blog saya.
Sekarang awak dah famous peringkat kampung pisang.



Yeah akhirnya dapat jugak saya bergambar dengan Ashraf pujaan hatiku. 

^__^



Tapi...tapi..tapi kenapa ada perempuan pakai baju pink itu?
isk isk isk... 

T___T





Persoalannya, betul ke Ashraf Muslim dah bertunang?




XOXO, Chempaka Sari 




 ________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

5 ulasan:

Sha. N. berkata...

betul ke???entah tak tahu..tp kalau ikut umur, mmg layak dah dia kawen..hehehehehe

NADDY KZAMAN berkata...

hahahaha...perempuan baju putih berterbangan??nooo

Chempaka Sari berkata...

Sha: Betul kot... betul rasa naya semua boleh datang tau sabtu ni kat klinik dia.


Kak Nad: haha geram la kak nad, perempuan tu sibuk dgn camera HP dia... semua gambar ada tangan dia

Tanpa Nama berkata...

ashraf bakal berkahwin dengan bakal doktor..anak haji lokman...:)saya kenal...

nuriz berkata...

banyaknya gambar Ashraf ni, minat sungguh ye ..pasni dia tak mau amik gambo dgn pompuan dah..:)