26 April 2011

Bergedik BerCam-Whore 3Hari Berturut @ Old Town

Salam,


Okay okay saya tau saya tak perlulah menggunakan perkataan Cam Whore tu untuk tajuk. Tak senonoh betul. Tapi tak pe lah. Bukan ada apa pun. Sebelum tu saya nak beritahu je yang kami hanya minum kopi dan makan roti bakar je. Semua roti bakar kami balun. Nasi, ayam, sosej kami memang tak pernah makan. Was-was.

Inilah orang yang suka bergambar tu. Amboi kemain lagi... er eh... 

 Er bukan..bukan.. inilah saya yang suka menyepah-nyepahkan
lappy ketika bersarapan.

 Mama, Papa meh pandang sini. 
Sila jangan malu ada anak macam saya.

Makde dengan pak itam pun jangan tak mengaku tau ada 
anak sedara macam saya.

Jemput-jemput semua orang, saya belanja. >__<

Hari ke-2. Boring tunggu order.... Picit hidung bagi memancungkan hidung.

Jap nak cover cun jap. Hah! Muka tetap nampak macam tak mandi.

 Minum kopi ada bentuk love dan pratha.

 Hari ketiga pulak saya sekali lagi membodek mama 
untuk belanja saya yang kehausan. 

Dan sambil bergosip. Saya macam buat tak layan je dengan 
cerita pung pang pung pang mama. Sori la tak sengaja.
 Hehehe..


Erk okaylah, lampu trafik dah hijau. Saya jalan dulu. Bye!  




*** Peringatan: jangan online semasa memandu.







XOXO, Chempaka Sari




 ________________________________________
Jika Suka Sila LIKE

6 ulasan:

Bella Bell berkata...

bestnye dpt lepak2 ngn mak ayah..hehe~

zacky ~786~ berkata...

old town .~ terbaik ~

Chempaka Sari berkata...

Hehe....! sedap kan.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@zacky ~786~ Nasib baik oldtown dah ada certificate halal....

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

@Bella Bell Tau tak pe lepak dengan family memang terbaik!!

BiQa HatmiN berkata...

wah.. best la aktiviti dia... yang terbaek online time memandu....cayalah..hehe