03 April 2011

10 Blogger Baru Berbakat Besar 2011



Inilah lah senarai blogger baru yang mula menginjak nama di persada blogging Se-Malaysia.
Lets check it out!




Smartkan banner dia? pelukis ke apa ye dia ni?  
Konsep blog ni macam kedai kopi.. Jom lepak kedai kopi!




Beliau suka letak gambar benda-benda yang pelik dan benda yang kreatif.
Boleh lawan BlogSerius ni. Hehe.




Hmm blog ringkas sangat hinggakan saya tak tau apa yang cuba disampaikan.
Tetapi menarik. Tekan gambar banner dia kalau nk tengok sendiri. 




Gadis ini suka meluahkan apa yang dia rasa tetapi dengan 
cara yang menarik untuk dibaca. Comel!




Yang ni, awak semua check lah sendiri.
Mouse kan ada? Klik sahajalah. Huhu.



Banyak bagi tips berguna berdasarkan pengalaman beliau sendiri. 
Sangat aktif dalam Geng Blogger juga. 




 Blog sempoi dari Sha Nour. Beliau menulis dengan jujur tanpa mengejar dunia. 
Jujur + Sempoi + Sweet!




Blog ini lebih kepada personal life beliau dan apa apa tentang fesyen yang beliau ikuti.
Penulisan dia jugak kelakar lebih lebih lagi tentang ketidak puasan
beliau mengenai orang yang suka "melepas di tempat awam"



Lebih kepada isu semasa tetapi disampaikan dengan bentuk yang ringan. 
Banyak ilmu boleh diperolehi di sini. Jom follow beliau!







XOXO, Chempaka Sari




 ________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

7 ulasan:

MrCongeniality berkata...

nice..~

Aku Skema berkata...

blog serius..jauh lagi matlamat tu..haha..btw thanks..

fahmie firas berkata...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

NADDY KZAMAN berkata...

hehehe..comelnye entri ni!
good luck azza dlm berblogging n thanx cuz featured datin nad n datin sha..hahaha

ChEnta AtiEy berkata...

Aha, terharu!! jauh kot nak kata blogger berbakat besar..

Tulis entry pn jarang-jarang...
tapi terima kaseh azza..so sweet!!

P/s; Ko blogger yg catchy and sempoi..menarek!!senang nk paham.anyway gud luck dlm berblogging....

pRiNCe berkata...

bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
bnyk kna berusaha...
pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
muahahaha..

Lulu caldina berkata...

Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee