04 April 2011

Entry Terpendek Yang Pendek

Kali ini nak tulis sikit je sebab selalu tulis panjang nau. Saya nak cakap beliau suka sangat buat orang rasa down. Saya cube fikir positif tapi dia terus memprovok saya. Sekarang saya rasa down dan beliau pula yang happy. Selamat happy buat En. Beliau.




Beliau nampak saya happy tapi hakikatnya Allah saja yang tahu










XOXO, Chempaka Sari








________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

4 ulasan:

Jay berkata...

kenapalh kita manusia slalu sgt berbuat jahat pada sesama manusia???sdangkan allah jadikan manusia itu sama sahaja.harap2 saudari sabar ye..insyaallah allah sentiasa bersama dgn org2 yg sabar..

Sam Posmen berkata...

siapa suka down kan orang tu. habaq mai kat cek.

Tanpa Nama berkata...

manusia tidak sempurna...kkdang kita juga xsedar yg kita juga telah berbuat sedemikian..mungkin dgn adanya org seperti ini kita lebih peka terhadap org dsekeliling,dan berfikir sebelum bertindak or berkata2...

SeindahHiasan berkata...

Others can't let you feel inferior unless you let them. Be strong Chempaka Sari :)

Jemput singgah Www.SeindahHiasan.Com.My ~ Seindah Tinta dan Madah (Blog Motivasi dan Teladan)