06 April 2011

Muka Bulat Ke Muka Panjang?

Salam,




Alahai Cik Chemp, akhir akhir ni banyak pula pertanyaan awak ye. Nak tanya banyak banyak tanya jelah kat formspring. Okay straight to the point jelah. Sebenarnya entry ni nak menyedapkan hati saya je. Disebabkan muka saya jenis blat dan ada double chin yang huduh di mata pandangan orang ramai ini, saya nak membuktikan bahawa "Eh Muka Bulat Siap Double Chin Pun Cute Gak Eh?"Nah buktinya.




Ehh Fasha Sandha lah?

 Fasha Sandha lagi....

 Cukup cukup...

Terus terang je lah yang awak suka kat tengok Fasha Sandha ni. 
Hehe malu  >___<




Ni pula bukti yang muka panjang dagu rncing macam buluh runcing bukannya cantik sangat. Apatah lagi cute, jauh lah lagi tu.Mari kite semak sama sama. Kalau tak betul mari gelakkan saya beramai-ramai.

 Dagu boleh sapu meja!

 Tatot....

 Lagi dagu panjang

Cute la tuh? heheh...



Betul tak cakap saya? Kalau betul angkat tangan macam saya, means macam Usop Wilcha.
Kalau tak betul sila letak tangan di bahu, mata ke atas, sebut "mokcik tak kesahhh".






Larikkksss....!!








XOXO, Chempaka Sari 








 ________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

5 ulasan:

Jo Qusary berkata...

makcik ada keja lain lagi neh... hehehe

Chempaka Sari berkata...

hahah

zhOprenIa berkata...

eh..fasha muka bulat ke. tu bujur sireh kot.... ;)

Chempaka Sari berkata...

kat sini ada dua kategori je bulat dan panjang.... hehe klu ikutkan memang la byk lagi spesis muka lain.

Cik Rose Cute berkata...

Fasha...mukanya...bujur jugak tapi tak bujur sangat hehehe