16 Mei 2011

Nikah Dah Fatin Liyana Masa Muda

Salam,



Tadi tetiba terbukak akaun Friendster lama then jalan-jalan tidak berkepenghujung. Lepas tu ternampak sorang budak comel bagi testimonial kat sorang kawan aku ni, lelaki. Ececeh buat buat tanya pulak testimonial tu apa, pergilah bukak friendster korang tu, kesian terbiar je macam tu. Alkisahnya budak comel tadi, nama macam biasa dengar, muka pun macam familiar, nak kata artis bukan bukan. Saya pun bukak profile dia. Oh...Fatin Liyana rupanya. Try bukak album... yes dia tak private. 





JOm tengok gambar dia masa muda dulu. Eh sebelum tu nak buat pembetulan tajuk post ini. Tajuk sebenar macam ni " Gambar Nerd Ala Baju Nikah Fatin Liyana Pakai Masa Muda Dulu". Panjangkan tajuk sebenar jadi saya pendekkan lah. Peminat Fatin Liyana jangan marah pulak yo? Saya dah mintak kebenaran Fatin Liyana, kalau beliau tak bagi saya akan padam post ini serta merta tanpa dakwa dakwi lagi.









Habis dah... gambar yang kembang bukan Fatin Liyana yang kembang.
PS : Suka je buat entri pasal FL ni sebab hits selalu banyak . 



XOXO, Chempaka Sari




________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

11 ulasan:

Jay berkata...

wah tajuk yg mengemparkan..hehehe..cik chemp bila lagi nak pakai camtu??hehehe:)

NOOR FATIN berkata...

comel betol dia dlu! hehe

cik teyn teyn berkata...

dh lame tak bukak FS .

FL mmg cantek. jeles ok. hehe

HaFizaH aYu berkata...

gojes sangat2 aten nih..pkai ape2 pon sure lawa

-atiQah- berkata...

time muda2 dulu muka FL ni babyface btul..hehe..

Chempaka Sari berkata...

time ni die tak pakai braces lagi

cthajar_pinkgurl berkata...

whoahhhh :D

Chempaka Sari berkata...

whoah jugak...!

Cik Farah berkata...

kecik2 dah comey..bila besar, laaaaaaaagi comey! :)

ku-cit berkata...

rasanya skrg lg comel kot...dulu kulit dia nampak gelap..skrg dah putih hah..eheheh

Nur FatIn aDiLah bT azMi berkata...

FL mmg comel and cantik. suka tgk dia. body dia pun lawa. jelesnyaaaaaaaaaaa