08 Mei 2011

Reunion Geng Gagak Hitam, MissU All So Much!


Salam,

Kelmarin, saya dan kawan-kawan baik saya sesaja menggatal berpicnic di tengah-tengah padang tak hengat panas dan hujan. Sebab terlalu excited, kami persyaitonkan semua itu!

Disebabkan ia terlalu gedik, kami buat keputusan untuk menyembunyikan wajah kami. Sebab kamu mungkin akan pengsan atau lebih malang lagi, koma sebab melihatkan kami yang terlalu cun.

Tak tau apesal kami semyum masa ni. Padahal camera kat belakang.


"aku benci korang apesal korang tinggi sangat" dengusku.


Mama, thanks for the bunch of flowers. Curi kat bilik Mama.

Aldo, Gucci, Jimmy Choo & Christian Louboutin
Nan hado, perasan!


Kami juga sempat study untuk sem depan. Apakah?


Cute nye! So pastel. Fara, Azlieza & Alia.


I luv all of you so much.
XOXO, muah !!


Thanks Farah & Lembayung the Group


XOXO, Chempaka Sari




 ________________________________________
Jika Suka Sila LIKE

8 ulasan:

Lembayung Senja Photography berkata...

Thanks Azza! :D

We were glad to working with you girls!

asybedazzle berkata...

dikomen oleh pria terhebat? hahaha nice. photoshoot mmg tak nmpk muka eh? oh okay :)

Jay berkata...

wah..boleh tahan gambar ni kreatif...sape amik gambar ni cik chemp?

Chempaka Sari berkata...

gambar muka ada, tp diprivate kan dulu setakat ini.

hehe

Manja (let it be my sweet name) berkata...

cantik gambar :)

Part time job berbaloi ke tidak?

NoR SaHiRaH berkata...

tu blom tgk muka lg tu =), kwn2 sy mmg cun lah..

Chempaka Sari berkata...

haha diorang lah cun saya tak... haha

nik lan nik mat berkata...

tak mcm gagak pon..