19 Mei 2011

Kenapa Puji sangat Baju Gaun Kate?

Salam,


Ini pendapat saya dan family saya je. Baju Kahwin Kate bini William tu macam baju kebaya je. Tapi pereka Malaysia pun puji melambung.





Well ni je nak tulis dalam beberapa hari ini. Tak tulis sangatlah gambar je lebih. Busy dengan project paper. Apa-apapun, salam takziah buat ahli keluarga dan kawan kawan penulis blog telordibasuh, antara blog kegemaran saya yang telah kembali kerahmatullah pada 19 May 2011 bersamaan 15 Jamadilakhir 1432HSemoga allahyarham Abdul Hakim Bin Mohd Kamal dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. 

Al-fatihah...



XOXO, Chempaka Sari




 ________________________________________
Jika Suka Sila LIKE

5 ulasan:

Cetusan Nurani berkata...

salam taaruf...CN pn setuju sgt...baju tu harga dianggarkn 1.2 juta..bkn ringgit taw...pelik tol..

SRenungan berkata...

assalam..
mm pelik2..
mugkin dia pnya benang tu lain kot..
tapi tngok cm sama je..

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Betul tu..cam sama jer...

Chempaka Sari berkata...

berjuta juta kan... tu je lah beza orang kaya dgn miskin. yg lain sama je.

iedaurora berkata...

this baju pun bkn my favor la... x wow pun!