05 Mei 2011

Olololo 'Comelnya' Bapok Yang Diminati Ramai

Salam,


Ceh bagi salam padahal niat tak baik.
Tadi ternampak mamat eh minah 4 ekor ni kat laman web Maxis,
Setelah merenung kecik besar kecik besar je kat bapok-bapok ni,
Terus save as picture walau tak kenal siapa mereka,
Eh saya kenal la....jap jap..


Paling kiri namanya Sameon, 
atau nama malamnya Sameah, 
nama glamor Meeya.

Yang kedua dari kiri Atan, 
atau nama gelapnya Fatin.

Sebelah kanan Atan, 
namanya Baharddin, 
nama bapok dia Angelina.

Paling kanan Ramli tapi 
dalam paper tulis Rampley. 
Sekarang dah tukar jadi Rosriana.

Dah dah jangan marah ye,Cik Chemp memang suka bergurau.
Heh heh heh
>__<










XOXO, Chempaka Sari








 ________________________________________ 
Jika Suka Sila LIKE

16 ulasan:

Jay berkata...

betul ke bapok ni??hehehe..cik chemp minat korea ke??hik hik hik:)

Abang Zam berkata...

KAHKAHKAH..ade ramli eh dalam tu? haha
patut la ade muka JAWA

HAHAHAHA

Chempaka Sari berkata...

haha... saya tak minat pun dgn artis korea. Masakan saya mengelarkan mereka bapok kalau saya minat mereka.

Jay berkata...

owh..tak suka tgok cite korea lah ni..xpe kite sokong drama melayu kite kan cik chemp..hehehe

Chempaka Sari berkata...

tak de lah tak tengok langsung. Tengok jugak kengkadang dolu2. Tapi tak la obses kot. Suka tak, benci pun tak.

Jay berkata...

owh kire 50-50lah ni..hehe..mcm Jay tgok gak.tapi jarang sgt..boleh kire brapa filem je yg Jay tgok..hehehe

Chempaka Sari berkata...

huhu..

cthajar_pinkgurl berkata...

jangan kutuk diorang

boleh tak?


grrrrrrrrrr !!!!!!!!!!

:P

Chempaka Sari berkata...

bir lah..diorang bukan sesiapa pun. Ada orang kutuk melayu tak pe pulak ken heheheh.... gurau je.

Tanpa Nama berkata...

@Chempaka Sari
saya pon tak suka korea..poyo je

ALISA LISA berkata...

x baik tau....kata at depa semua 2...
mcm la ko tu baik sanagt...

Tanpa Nama berkata...

Alisa Lisa.
Jangan terlalu mengagungkan mamat2 korea ni..Ko cuba cari ceramah ustaz2 berkaitan terlalu fanatik dgn k-pop dan sebagainya..dan ko rasa diri ko tu terlalu baik juga letak gambar mamat korea tu???ko fikir balik segala perkataan ko tu..sebelum cakap orang tak baik..ko terlalu baik sgt ker sampaikan kate org macam baik sgt??sendiri mau ingatlah alisa..mamat korea tu bukan sedara ko pun...depa takkan pandang ko pun.

Azza Azman berkata...

heheh kan dah cakap azza gurau je... diorang bukan nabi pun sampai tak leh nak usik..

Azza Azman berkata...

eh cik Anon dah tolong back up azza, thanks awak.... siapakah gerangan kamu ye..

Jay berkata...

Welcome azza...:)...
Siapa pun saya,saya tetap manusia yang memerhati gelagat manusia lain.Saya bukan apa..
Kalau dah terlalu fanatik dgn k-pop ni takut terpesong dari agama nanti..
Kan lebih elok jadikan Nabi sebagai Idola..
sifat mereka terlalu tinggi..
pengaruh mereka lebih besar.
cuma zaman sekrg ni manusia sering membutakan hati dan mata utk menilai semua itu..
Tgok azza cuit sikit je pasal
k-pop dah ramai yang melenting..
mcam lah sedara dorg..
but bila ada manusia yang mengutuk nabi or agama,semua tak ambil peduli sgt.Buat renungan semua..Korang puja dan agung-agungkan mamat k-pop tu,korang pasti di akhirat nanti depa boleh tolong korang masuk syurga??fikirlah sendiri..Allah s.w.t dah kurniakan akal..
pandai2lah korang gunakan anugerah tu..

Jay berkata...

alamak..kantoi ler..hahaha..lupa nak ubah jadi cik anon..:P