21 Mei 2011

Contest Of Malaysia's Next Top Female Blogger By Sandra Azwan

Style, Share & Inspire!

Salam,

Mood masuk kontes tetiba berapi-api.
Kali ni nak masuk kontes dari Sandra Azwan.
En. Sandra Azwan silalah menghayati dengan tenang ye.




1) Tell us about your blog in 70 words or less. 
Cik Chemp mula berblogging pada 3 Febuary 2011. Baru lagi pucuk muda lai. Hampir setiap hari update blog tak tentu pasal tak ketahuan. View kebanyakan dari kalangan warga facebook dan warga gengblogger sebab selalu ping kat situ. Heh! 



2) What is your personal style?
Secara peribadi saya memang gemarkan gaya-gaya comel ala ala Hana Zaty dan Fatin Liyana bahkan Yuyu Zulaikha. Baju baby doll rekaan Sandra AZwan memang cool gila lah kan tak tau nak cakap. Malangnya saya amat tidak berkeyakinan tinggi jadi hanya selesa mengenakan jeans dan T-Shirt untuk kegunaan kasual. Mungkin perlukan nasihat pereka terkenal macam Sandra Azwan kot baru dapat self confidence. Teringin nak comel macam model-model yang memperagakan rekaan Sandra Azwan.




3) A picture of you in one of your favorite outfits:
Ini baju dress pertama yang saya miliki itupun untuk dinner Malam Pra-Graduation yang bertemakan Movie Magic. Tengoklah betapa tak 'magic' nya baju saya. Malu nak bergaya. Apa-apa pun ni la out fit kegemaran saya.



4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?
Aduh macamana nak cakap ye. Memandangkan saya tidak rajin blogwalking dan drop komen pada blog lain, tetapi alhamdulillah follower semakin bertambah dari sehari ke sehari. Page view pun meletop pernah cecah 1000 hits sehari. Bila saya betul-betul serius berblogging nanti selepas habis project paper, the answer is YES, insyaAllah I'm the next Malaysia's top female blogger 2011.  



5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 
Saya suka baca blog By Sandra Azwan sebabnya beliau suka mengekspresikan fashion sebagai suatu lifestyle. Dan yang paling penting beliau akan mampu tersenyum dengan hasil kreativiti sendiri ,mampu memberi inspirasi dan harapan untuk diri beliau menghadapi kehidupan yang lebih baik. Sandra Azwan menjadi motivasi kepada saya bukan sahaja lebih bijak berfesyen malah mendorong saya menjadi lebih berkeyakinan untuk menjadi diri sendiri. He's not only know about fashion but more beyond that. 




That's why i adore him so much. 




My email : farah_danielle28@yahoo.com


XOXO, Chempaka Sari 
Jika Suka Jom Like





6 ulasan:

SANDRA AZWAN berkata...

Salam Azza......Thank you for joining and good luck! Suka blog nie, kemas dan teratur...;-)

Chempaka Sari berkata...

wah sandra azwan puji saya...

(>__<)




(perasan T__T)

Cik Rose Cute berkata...

Betul tu cempaka sari..Akak pun suka blog cempaka...kemas and teratur jer...tak berat hehehe..

iedaurora berkata...

gud luck chempaka! Ieda suke blog nie, byk entry best!

░♥si lampu neon♥░ berkata...

makk aihh cantiknye gamba ko kelawar tu..nak g mana tu =) gorgeous !

Syafiq Salim berkata...

Gud luck and take care....
Peace, i love photography... :D