06 November 2012

Akhirnya.... Peplum Kurung!

Assalamualaikum, 



The Sweet Kurung yang sememangnya hadir untuk anda yang mahu bergaya tetapi tidak pula mahu mensasarkan poket anda untuk dikempiskan. Kami mahu semua anak dara dan mak dara berfikiran 'ah aku pun nak pakai baju up to date jugak' walau mereka tidak mahu berbelanja lebih. 


Inspirasi dari pereka pereka terkenal antarabangsa, potongan peplum yang sungguh 'in' tahun ini diubahsuai bergabung dengan kebaya atau kurung sesuai dengan budaya masyarakat Melay  kita.


Oleh itu, mari beramai ramai ke FACEBOOK THE SWEET KURUNG untuk melihat koleksi yang dikhaskan untuk semua gadis gadis sweet.


Ayuh, stay sweet!


*Kindly read all the description in the album of Page "the sweet  kurung".


XOXO, Azza Azman 

8 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

cantik!!!!

KAMIHIDUP berkata...

:)

Anisa Anuar berkata...

cute baju tu....nak!!!!

Rapunzeel Cikilolo berkata...

memang sweet :)

najihahfara berkata...

cntik :)

Namee Roslan berkata...

cantiknya !! nak jugak !!! weeee

Tanpa Nama berkata...

dapatkan skirt, blouse, baju kurung lace, baju kurung peplum, baju kurung moden, tudung, patung display dan macam macam lagi pada harga yang rendah. Layari http://bawalbiru.blogspot.com/

vivana berkata...

25 tahun lepas, saya sudah memakai baju potongan begini. As they said, begitulah kitaran machine. Masa tu dipanggil aja baju kurung moden.