03 Februari 2013

Aku, Lori dan Tong Sampah

Assalamualaikum, 


Ni ada teaser filer baru : AKU, LORI DAN TONG SAMPAH.



 Bila tengok gambar ni rasa macam bangang sangat. Gambar ni diambil di Services (RnR) kat somewhere highway di UK. Masa balik dari Menchester kot. Diorang semua sepatutnya pergi toilet atau kedai atau pergi minum. Yang aku pulak turun bas, dok bergambar guna timer camera kat padang depan tu. So lepas set timer aku pun berlari-lari anak cecepat sebab nak posing kan. So ini hasilnya, disamping dapat hadiah tepukan gemuruh selepas aku masuk dalam bas semula. Rupanya diorang semua dan masuk dalam bas, dok perhati aku semasa aku dengan menggedik seorang kat luar. Fine. 

XOXO, Azza Azman 
 peluk cium dari azza muah!

11 ulasan:

Sufinah Yussof (SY) berkata...

but nice pixa. i like. berseni. ^^

Faizul Osman berkata...

yes! dpt bayangkan mcm mana rupanya.. mesti kena gelak kaw kaw punya..

terbaca ni pun dah boleh senyum2 kambing...

Tanpa Nama berkata...

I am not sure where you are getting your information, but good topic.
I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.


Also visit my web site :: how to buy a car with bad credit
My web site buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

ku-cit berkata...

so sweet....

Aku Ibu Muda berkata...

kretip gambar ni :) kdg2 tu candid is the best...

Azza Azman berkata...

@Sufinah Yussof (SY) huhu seni la sangat :)

Azza Azman berkata...

@Aku Ibu Muda betul tu gambar candid lagi best dari gambar posing kan?

Azza Azman berkata...

@ku-cit thank you...

Azza Azman berkata...

@Faizul Osman hihi malu sangat la. nasib dalam bas duduk depan je..

faridah nazurah berkata...

haha bila masuk bas tu mesti malu gile kan?

Namee Roslan berkata...

hehe. takpe. depa paham la. kita self timer sebab nak tangkap gambar maaa. hehe.