04 April 2011

10 Perkara Menarik ABPBH 2011

Salam,


Oh my god Oh my God,


Ya Allah sumpah comel gila kot Siti Nurhaliza tadi. Menari ala-ala Wondergirl, omey omey! Okay saya sebut "omey" sebab Siti Nurhaliza memang sangat comel. Walaupun da berisi sikit. Dah tanpa membuang masa lagi. Marilah kita semak bersama-sama apa perkara yang kita boleh teringat-ingat sampailah ABPBH 2012 pulak.


Tapi sebelum tu, nak cakap saya sedih sob sob sob sebab tahun ni tak dapat pergi majlis gilang gemilang tu. Tukang borang tiket dah tak kerja kat genting lagi. Wuwuw.... (Fatin pinjam stail nangis)






1. Menurut sorang kawan aku Zalina Si Nakal, "Baju Yuna macam Jadoo", Uhh takot... Tapi bagi aku macam E.T. Then perlu ke Hujan dapat buat persembahan tiap tiap tahun? Macam ada something fishy di situ. 
Sama tak? Cakap lah sama, cakaplah sama..


2. Suka Sam cakap "i lav ya....." dan "terima kasih kat Siti sebab tarik diri" huhuhu.

3. Paling cantik Fasha Sandha. Gorgeous gilos! Saya paling suka baju purple Sharifah Shahira. Nanti nak kawain buat baju macam ni lah.

4. Kak Nita nampak muda 20 tahun. Ramping sangat. Patut camera asyik zoom dia je.

5. Geng NAJAZ (nabil+along+johan+angah+zizah+achik+alang+andak) ada terlupa lirik kot sekejap dan ada tergelak skit time nyanyi. Kalau aku jadi diorang pun aku tergelak kot tengok muka diorang sesama sendiri.

6. Comel je Zizan touching masa amik hadiah. Pastu dia cakap stail nangis-nangis masa mengacara dengan Kak Engku & S. Shahira.

7. Dashing vs Loreal, Remy menang! suka sangat Remy berlakon.Dia layak menang. Aaron berlakon 2 Alam je. 
Perlu ke saya tepek gambar zaman silam ni? 
U all tak payah jealous


8. Masa Anna Raffali menang tak ada sapa pun sorak? kenapa ya... Rambut Anuar Zain macam botak sikit. Shima bintang idola sangat comel. Suara Alyah mantap babe.

Comel tak? comel kan? Suara pun mantap. 


9. Lawak kot time Kak engku & Sharifah Shahira buat buat perasan masa nak umum calon calon pelakon komedi perempuan popular.Pastu tak menag mengendeng kat Zizan. Wah haha.


10. Perkara Paling Menarik ABPBH Tahun 2011 Jatuh Kepada USOP WILCHA!!
Gilak r bawak wheel Chair naik pentas. Lepas tu satu arena angkat tangan macam Usop.
Saya rasa beliau patut menang! tahun depan pasti menang!


"Siapa setuju angkat tanagn macam saya"






SENARAI PEMENANG


-Anugerah Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Haji Nawawi
-Anugerah Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana
-Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
-Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana
-Penyanyi Duo/Artis Berkumpulan – 6ixth Sense
-Artis Komedi Lelaki Popular – Zizan
-Artis Komedi Wanita Popular – Noorkhiriah
-Artis Baru Lelaki Popular – Shahir
-Artis Baru Wanita Popular – Ana Raffali
-Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak
-Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
-Artis Nasyid Popular – Rabbani
-Penyanyi Lelaki Popular – Faizal Tahir
-Penyanyi Wanita Popular – Yuna
-Pelakon Filem Lelaki Popular – Shaheizy Sam
-Pelakon Filem Wanita Popular – Lisa Surihani
-Augerah Pencapaian Sepajang Hayat – Dato’ Rosnani Jamil
-Bintang Paling Popular ABPBH – Shaheizy Sam






XOXO, Chempaka Sari












 ________________________________________
Jika Suka Sila LIKE

5 ulasan:

Syukri Mohtar berkata...

tak sangke siti pun layan korea..

Datuk Siti Nurhaliza pun layan Nobody:Korea!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

akak pun suka yang part wilcha tue..mmg lawak gilos.. tengelam sekejap si johan

Tanpa Nama berkata...

usop wilchair 2 upenye bapak sdare spupu spapat scha alyahya...name die syed ape ntah... kat fuhh dorang bgtau..awal pn terkejut giler..

teha berkata...

hahaha..kawan juga..housemate kome pun ckp baju yuna mcm jadoo..x sgka ada jgk org lain yg ckp cmtu..

Chempaka Sari berkata...

hahaha jahat tau...wohooo...