17 Disember 2011

Contoh Entry Kurang Matang

Salam, 


Ini contoh entry kurang matang. Layan..


Hari itu saya pergi KLCC. Dengan mama papa dan adik adik sebab nak tengok cerita ong bak windu.


Kemudian saya berasa air liur saya menjerit hebat mahu makan manisan. 
Macaroon-so small yet so expensive.


Pergi Harrods mahal kemain (RM23-6 bijik) . Kat kisok depan Garret pun mahal (RM3.90-sebijik) Akhir nye ternampak satu kiosk Fine Dessert kat dalam Parkson. (RM30-10 bijik)


Sedap oi.. rasa nak simpan dan awet kan sebab comel sesangat.


Makan sambil posing yakni berlagak persist blogger model plus cun melecuns.
(gambar kene kecik je paham2 jelah)


Ini perisa Green Tea kalau tak silap. Perisa coklat paling sedap. Sila ke KLCC sekarang untuk dapatkan satu sebelum dia naikkan harga. Sekian.


Lepas ni kalau malas nak menulis wat entry cenggini je. Penat oh tulis panjang panjang bukan ada sapa nak kesah pun hik hik hik.




XOXO, Azza Azman
Jika Suka Jom LIKE

25 ulasan:

cik dila.. berkata...

sedapnya..terliur ehh >.<

nasha sanza berkata...

sedapnya...

syakey berkata...

comel sangatttt! tringin nak makannn! T__T

jemarisuri berkata...

JS pernah cuba kat warta bangi. seingat JS satu tu harga RM2 kot..

tp krg gemar sbb manis sgt..hihi

Daddylicious berkata...

kalernya mengancam betul...:)

Botak berkata...

kotak tu macam kotak kasut..

vivana berkata...

nak kena cuba ni, cantik-cantiknya.

faridah nazurah berkata...

aduyai.. terliur..

PeRmAtA bIrU berkata...

huhu.. yang pink tu sedap ngat... peris BLUBERRY kot... x inagt dah perisa apa.. hahahhaha

Cik Amy berkata...

uhghhhh...nyummy!!
sedap2!

terliur!

Dhia BellamiZam berkata...

makanan jenis ape ni??x pnah mkn..sedap x??trase looser disitu..huhu

sue perbs.. berkata...

macaron memg mahal.. pernah beli kat Harrord tu pun sebab kawan nk sngt rasa.. tu la firt and last beli kat situ..

Paris Lipton berkata...

alolo xmatang ker?? janji yakin bha! ala macaroon...nyummy!

Rosalia berkata...

hahaha. pandai ye :D

naim berkata...

salam//

post naim satu.. :P

yana halim berkata...

tak suke. manis sangat...

CikNuwairah berkata...

perghh..sedap2..huhuhu..:D

Niza Romli berkata...

sedap ke? tak penah makan sbb rasa teringin tu blm dtg lagi.. :)

Namee Roslan berkata...

ramai je yg suka buat entry macam ni. tp bg namee ok je nk buat entry mcm ni but at least bg lah sesuatu. map atau location of the place. ni jgn tayang muka. tgk blogger, tayang muka lebih dr describe psl location. hehe

Azza Azman berkata...

@Namee Roslan hahahha itulah yang azza cuba nak bangkitkan... entry ini macam sarcasm jugak lah kiranya..

Azza Azman berkata...

@Niza Romli kak niza kalau nak yang murah sebagai percubaan sila search kat facebook, LILDAISYCUPPYCAKE

Azza Azman berkata...

@yana halim hehe manis la sedap...

Azza Azman berkata...

@CikNuwairah sedap...coklat paling sedap..

Azza Azman berkata...

@Paris Lipton aah ini entry tak matang, saja je buat sebab tension. nak tgk ada yang marah tak.

Azza Azman berkata...

@Dhia BellamiZam makanan ni berasal dari perancis, makan dengan kopi sedap gak sambil beromantis di tepi beranda sambil memakai gaun berenda perancis.. eh apa azza merepek ni..