22 Disember 2011

Nervous Bila Jumpa Dia

Assalamualaikum, 




Hehehe menyengih je dari tadi. Sebab potong rambut. Terasa muda la pulak sebab gaya rambut masa 15 tahun yang lepas. Buat fringe je. Tapi yang buat menyengih lagi sebab buat kat salon Chinta pelakon kegemaran saya. Kak Pasah!


Sebijik cenggini jadinya hoho!


Terpikat dengan cara dia, seperti tahun 2004 dulu kali pertama jumpa dia di postparty ABPBH. Sangat cantik dan tak sombong. Fasha Sandha! Saya suka tengok awak. Erm mesti awak ingat saya bukan peminat awak kan sebab saya diam je ambil gambar pn tak. Nerves la... Padahal peminat no satu kot.


Sesiapa yang tak tau lagi, kalau pergi salon Fasha ni dia memang ada setiap masa kalau tak ada shooting. Kalau ada shooting pun dia akan singah sini sekejap tengok apa yang patut. Sangat disiplin. 




Salon dia ada di tingat dua dekat berisan kedai di Wangsa Walk. Barisan kedai tau bukan dalam complex Wangsa Walk tu.




Wassalam.




XOXO, Azza Azman 
 Jika Suka Jom LIKE

6 ulasan:

slumberdek berkata...

kelazzzzzz

Rosalia berkata...

owh. dkt dgn tmpt kejenpe tak singgah anw jmp sy :)

naim berkata...

siapakah azza?

lama xsinggah, lappy naim rosak./.. "P

NUR AMINA berkata...

Akak nak potong rambut jugak tp nk ke kedai Fasha jauh la pulak...

iMBobo berkata...

owh, fasha ade salon ek..laki boleh potong rambut kat situ tak?hehe

sue perbs.. berkata...

oh ye ke.. tk tau pon fasha ade salon.. hehe.. best la ye klu dpt jumpe kat salon tu