28 Disember 2011

Busy

Assalamualaikum, 




Buat kawan-kawan, pembaca, blogger dan pengomen yang baik hati, Azza nak bagitau je yang Azza betul betul tak ada masa nak bukak blog, apatah lagi tulis entry dan berjalan di blog yang lain. Mintak maaf sangat sangat. Sekarang ni pengujung sem faham faham sahajalah.




Minggu ni, Sabtu dan Ahad ada family day di Cameron Highland, Isnin balik Universiti, Selasa jumpa encik supervisor walhal kerja research satu apa pun tak ada progress, Rabu jumpa encik co.supervisor nak marking exam paper (di hari jadiku pulak tu) malamnya jumpa family, khamis study sikit sikit, Jumaat exam, sabtu balik rumah untuk hantar adik masuk PLKN, Ahad pergi jemputan orang kahwin di Melaka. Hadoi...


azza azman masa kecik..


Tengoklah, entry ini pun berbaur peribadi. Nanti Azza dah tak busy baru Azza update entry, maybe sesuatu yang berguna buat pembaca. Jangan lupa blog ini ye...Wassalam.




** Eh dah pukul 12 lah, Heppy Besday buat diri sendiri. Yahoo dah tua!! Alhamdulillah...




XOXO, Azza Azman 
Jika Suka Jom LIKE

12 ulasan:

Rapunzel Cikilolo berkata...

happy birthday untuk awak... same la kite. busy di hari jadi mgkin fenomena biasa untuk perempuan matang. huhu!

farhan berkata...

selamat hari lahir...takde bagi hadiah ke..

therylisa nurula'in berkata...

happy bufday,,,may Allah Bless u :)

Jay berkata...

Hepi birthday aza..semoga allah merahmati sepanjang hidup aza..insyallah..amiin...

yana halim berkata...

hepi besday azza. Akak doakan azza cemerlang di dunia dan di akhirat. Busy tu melambangkan hidup yang berjaya le tu. hehe..

niezam berkata...

Hepi besday cik Azza :)) Tua? matang je la. tua2 ni sensitif. haha. ;p

naim berkata...

salam

selamat hari lahir.. dan selamat menyelesaikan sesuatu.. :)

KAMIHIDUP berkata...

samalah kita busy. :)

sue perbs.. berkata...

hehe.. hepy bday azza... pack nye jadual awak ek.. tkpe2.. buat yg penting dulu

NUR AMINA berkata...

Happy Birthday. Semoga bahagia selalu. Birthday akak pun 28 Disember tapi umur tak sama la...haha. Akak pun busy, macam-macam hal hujung tahun ni. Tahun baru ni harap-harap relax sikit...harap2 je la...

Niza Romli berkata...

waa! dah terlambat sgt ni...apapepun, selamat hari lahir azza....

Namee Roslan berkata...

azza, happy belated. maaf lmbt smpai. namee busy lately :)