19 Disember 2011

Macaron Murah Oii

Assalamualaikum,


Saya rasa saya dah terkena sumpahan macaron berdasarkan Entry Ini, Entry Itu, Entry Sana, dan Entry Situ. Sebab nya saya berlagak kata macaron ni biasa biasa je tak sedap dah malas nak beli dah. Okay fine memang lah tak beli kat Harrods dah tapi kau pergi borong kat tempat lain tak apa pulak khennn....


Walau tak gebu montok demokk macam kat KLCC tu, macaron yang ini boleh tahan lah sedap dia cuma dia kempes sikit, kurus dan krim sikit je. Patut, kalau krim dia banyak melimpah luah baru bernafsu beli sampai soploh bijik.




Sempat ambik gambar yang dua bijik ni je dari 6 bijik. Yang lain dah selamat dalam perut dua ekor manusia yang rakus. Err thanks Mr. Nice Gur belanja itew macaron comey niew (cubaan ejaan gedik). Lagi satu kan, sebab nafsu menguasai diri, dah tau saya suka perisa coklat je tapi saya tetap nak pilih perisa lain sebab tergoda dengan colorful dia. Haihh!


Hanya 2.00 sebijik korang boleh dapat macaron versi murah ni kat kedai LilDaisy di Complex Axix Atrium, Ampang kat tepi MRRT tu on the way to Cheras tu. Tepi jalan je. Kedai dia pun cute sangat. Selain macaron berduyun-duyun berwarna warni, dia ada jual kek dan cupcake. Grrr sila kawal nafsu anda bila pergi sana. Okay.


Oh ya kalau ada sesiapa nak tempah macaron untuk apa apa majlis boleh tengok kat sini,




**rasa macam blogshop makanan pulak asyik cerita pasal makanan je.huhu




XOXO, Azza Azman 
 Jika Suka Jom LIKE

5 ulasan:

sue perbs.. berkata...

aha.. dh teraddict ngan macaron ye..

Namee Roslan berkata...

namee x pernah pun makan macaron. sedap ke azza ? kakak namee kata manis gila babas.

Azza Azman berkata...

manis standard je macam makan biskut lain, oreo ke chipsmore ke yang penting dia cute hehehehe...

NUR AMINA berkata...

Minggu lepas akak makan macaron ni (order kat internet), tp akak tak suka sangat, setakat sebiji dua tu boleh la masuk mulut tp anak2 akak suka.

iMBobo berkata...

macaron ni dorayaki ke?mcm sama je rupanye hehe..