13 Mac 2011

10 Jenis Blog Saya Tak Suka Baca

Please please please tolonglah jangan marah saya buat entry macam ni.
Jangan eh jangan.



1. Blog yang tulisan warna warni. Tadi saya ada bukak blog yang background color hitam legam, tulisan color pink pekat. Saya terus tutup!




2. Mencarut. Jangan lah mencarut. Saya yang tak mencarut terpaksa mencarut sekali sebab baca awak mencarut.








3. Cerita panjang lebar tapi tak ada motif. Penat weh saya tunggu sampai klimaks tapi tak ada. Plot lemah.




4. Asyik mengutuk je, jarang puji. Kita dah tau orang ni jenis macam mana.




5. Sibuk nak arah-arah orang jadi follower dia. Hehe aku pun eh?




6. Tulisan "kEcIk beSaR Kecik bEsAr", rugi bapa awak bayar yuran tadika awak dulu. Awak rasa awak manja tulis macam ni?




7. Ejaan gedik.
                               Aku = Aq
                               Salam = 5a!am
                            


8. Tak ada perenggan atau tulisan halus sangat. Sakit mata sakit hati nak baca. Rata-rata kami yang baca blog tak suka baca buku. So jangan buat kami baca blog rasa macam baca buku.




9. Gambar dia pada header sama besar dengan saiz muka sebenar. Wah bukak blog dia tak nampak apa nampak muka dia je. Terpaksa skroll ke bawah. LOL ~




10. Gambar kabur. Apa moral of the story letak gambar kabur?




** Awak peduli apa blog saya pun tak ada siapa baca haha...



XOXO, Chempaka Sari







________________________________________

5 ulasan:

Syed Azharul berkata...

jangan2 blog aq..ops..blog aku termasuk kategori mu tak suka?? mu JAngaN Lupa TEkan NuffNANg BlOG sAyA...ops tergedik plak ayat I ..sorry hehehe

♥ PeLanGie ♥ berkata...

hahahahaha. sabo jelah.

MissCt a.k.a MuqDeq berkata...

Erkk?? hihihi

putra suki berkata...

huhu. best entry.. sy suka.. (^_^)

MFI berkata...

apa kata cuba singgah kat blog saya pulak..bagi komen skali..agak2 blog yang dibenci tak?