23 September 2011

Cantik Itu Tetap Cantik

Salam,




Saya tak tau lah saya ni lain dari yang lain ke. Tapi bila dah berbual-bual dengan kawan kawan, baru saya tau ada yang sama pendapat dengan saya, ada juga yang lain. Bagi saya dan kawan sekepala, "cantik itu tetap cantik".






Contohnya, saya suka tengok muka Fasha Sandha. Bagi saya Fasha Sandha sangat sangat sangat cantik.


Tapi bagi the other group, Fasha Sandha buruk, mulut busuk, hodoh dan geli tengok sebab 'perangai dia'.




Saya nak tau cantik tak cantik tengok je dia. Kalau nak tau perangai dia, kena kenal dia. 
Kesimpulan bagi saya, Fasha Sandha cantik dan mempunyai perangai tak diminati ramai.
Kesimpulan bagi the other group, Fasha Sandha tak cantik sebab perangai hodoh menyakitkan hati.




Apa-apapun saya suka lakonan Fasha Sandha. Dah lah cantik, pandai berlakon, berdisiplin dan tak sombong dengan peminat. Kes dia dengan wartawan tu, saya rasa saya pun akan marah kalau ditalu soalan soalan tak berkenaan dan menyakitkan hati. 






So kalau tanya saya, Fasha Sandha tu cantik tak?
Jawapan saya, Iya Fasha Sandha cantik sangat. 




Full Stop.




**Header Pilihan Chempaka Sari


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

20 ulasan:

Paris Lipton berkata...

fasha cantik..sanggup die break dgn jejai sbb mak xkasi...^^

AYIE berkata...

x minat langsung fasha sandha!
hehe
tp xde msalah dgn org yg suka dia
taste masing2 dudeee

Pn. Sheila berkata...

hehehe.... mmg peminat setia nie...

ArulchelseA berkata...

perangai mnyakitkn hati..cantik pulak tk menyakitkn mata..

^ai-mie : 아이-미^ berkata...

sebagai seorang perempuan, fizikalnya aku pun cakap fasha sandha cantik.. tp dalaman, aku tak tahula sebb aku x kenal dia. no komen~

niesasukasuki berkata...

yah give me 5 ! kite pon minat fasha juagk...

syazwiena khan berkata...

serius kan ? fasha sandha memang memang cantek ! sgt kot . muka suci jaa . muka jela kan . haha .

tamlegend berkata...

xsetuju...!!!cantik mesti luar dan dalm...baru btol cantik...

Tanpa Nama berkata...

kalau betul kite sukakan die, doakan la die dpt hidayah. manalah tau kalau dpt hidayah 2 berubah mcm wardina, catriona ross... dorang dulu pn seksi, pergi kelab..jgn cepat menilai org.

Ihsan Arifin berkata...

cantik itu subjektif :)

mia berkata...

hye dear,
do visit my new collection,
thank you,
:)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

betul tu betul.. tak guna maki dia. Doakan je dia, kalau ada kuasa tegur depan2 je kan lebih elok...

suka fasha sandha... ada saya kesah? hehehe..

yaumil hidayah berkata...

yup! fasha sgt cantik! tiap kali tgok dia berlakon mesti x hbs2 ckp..cantiknya dia..cantiknya dia..paling respect sbb dia berdisiplin. yg lain2 lantak dia lah..

FaKArePa!n berkata...

no komen aje bab cantik2.. ni.. hihi

msredcheesecake berkata...

fasha memang cantik, pandai berlakon...perangai dia, terpulang dia...

alia najiha berkata...

yes !
fasha memang cantik .
macam primadona . :)

Rtp Farra Arisha berkata...

she's the gorgeous one ;)

Azzah berkata...

minat lakonan dia,perangai?kita tak kenal dia pun kan..jadi tak boleh judge apa-apa

Namee Roslan berkata...

fasha sandha mmg cantik. :) jelita. namee suka tgk muka dia.

Scarlett O'Hara berkata...

Pada sis yang tak berapa cantik ni, fasha tu mmg cantik sangat tapi perangai hodoh diayang buatkan kita rasa tak cantik.Tapi kita bukan kenal dia secara peribadi nak tau dia tu betul2 buruk perangai ke tidak.Entah2, perangai kita lebih buruk dari dia.