05 September 2011

Jom, Chempaka Sari Ajak Main Piano!

Salam, 

Selamat datang ke kelas piano Chempaka Sari...


Klik  'Activate Keyboar Control' di sebelah kiri atas sekali di gambar piano.
Tekan huruf dibawah di keyboard kamu.

CDGF DJHF DGFS FC 


 CDG FDU YRY T&TC



Dan, ce teka ni lagu gapo? Letak jawapan di komen...
Siapa betul dialah pemenang.
Huhu!


XOXO, Chempaka Sari....

11 ulasan:

Namee Roslan berkata...

lagu apa? lagu uia ke? we are the torch bearers of the ummah..of the ummahh :) hehe

Umedia Network berkata...

HARRY POTTER !!!!! suke2. hee. :)

Jo Qusary berkata...

Lagu tema Harry Potter...

FaKArePa!n berkata...

first time men piano..hohoh

NOOR FATIN berkata...

ala! tenet sloww.. waaa xleh bukak

NK berkata...

err, alamak,

sory sangat, memang tak tahu langsung lagu ape ni. hahahaha

best gak main ni, macam main google doodle les paul guitar dulu

hairilt berkata...

Tajuk lagu awak ialah Dil To Pagal Hai

ascil.punye.lah berkata...

aku tak tau lagu ape tp aku suka main piano kau.hehehe.buat lagu sendiri.

Chempaka Sari berkata...

Inilah lagu harry potter, umedia dan jo menang!

Coolman berkata...

lagu haram jadah!!

hamzah ian berkata...

tak tahu lagu pe.. haha