24 September 2011

Bapak Comel : Iklan Pizza Pun Nak Comel Comel !

Salam, 
Waduh comelnya, gerak gerak tangan sikit pun dah nampak comel. Tak paham betul lah depa ni. Ada acuan muka comel ke nak jadi retis kat Korea huh? Kaki tangan perut semuanya sepesen je. Layan video ni....



Saya ni tak de lah minat sangat K-Pop, tapi selalu jugak cuci mata video video gadis gadis korea ni. Menjadi sumber inspirasi yang kuat untuk berdiet supaya dapat body macam depa. Apa-apa pun jom layan iklan Pizza Domino yang tak ada sekeping pizza pun, cuma ada beberapa keping body retis Korea yang meletup! Meriah u ollz!




** Rasanya diorang pakai <<PRODUK>> ni kot sebab tu nampak cantik. Color pun dah matching merah putih gitu.


XOXO, Chempaka Sari
Jika Suka Jom LIKE

15 ulasan:

Teha Nur Fateha berkata...

kaki mcm batang kayu je semua..putih melepak!

nick dot anis berkata...

comel3:-)

Azzah berkata...

memang sepesen je warnanya..

naim berkata...

huhu

hebat sangat iklan mereka. :P

yana halim berkata...

tak suke SNSD. drama mana hero best pun mesti x jadi nak tengok kalau heroinnya minah SNSD. So, iklannya pun nyampah tengok. ekeke...

Namee Roslan berkata...

hahaha, comel. geram tgk kulit depa tu.

Nadzirah K. berkata...

comel2 :)

aReLaN berkata...

pergh...mmg comel la snsd.xksh la org kte plastik ke apa skalipon.huhu

NOOR FATIN berkata...

hahah lawanya diorg

Scarlett O'Hara berkata...

Macam manalah tak comel!Dia orang mana makan nasi lemak, roti canai, kari kambing macam kita.Dia orang banyak makan rebus2, sup2, jenis2 sayur je.Dah tu makan sotong pun hidup2.

FaKArePa!n berkata...

i like SNSD..

msredcheesecake berkata...

Dpt body cam diorg mmg best.... Payah nk dpt...

Nik Imana berkata...

putih siot kaki, pakai bb cream ke hape?

syakey berkata...

jelesss la pulak. HAHA

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

hihi jeles kan? nak bersenam sekarang juagk!